• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG'den güncelleme müjdesi

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[h=2]LG G3'te yepyeni bir arayüze yer veren Güney Koreli üretici, yeni arayüzün diğer cihazlara sunulmasına ilişkin kullanıcıları sevindirecek bir açıklamada bulundu.[/h]
1408425563_lg-g3-hands-on-lifes-good-theme.jpg

LG’nin G3’te sunduğu dikkat çeken yeniliklerden biri yeniden dizayn edilen kullanıcı arayüzü olmuştu. Telefonda yer alan UX kullanıcı arayüzü, LG G2’de yer alan Optimus arabirime oranla daha sade, akıcı, düz tasarımlı ve kullanıcı dostu bir yapıya sahip.

1408425516_lgg3ux.jpg

LG yeni arayüzünü şu an için sadece G3 modelinde kullanıyor, ancak bu durum kısa süre içerisinde değişecek gibi görünüyor. LG cephesinden yapılan açıklamaya göre G3’te yer alan UX kullanıcı arayüzü bu yılın ikinci yarısından itibaren piyasada olacak tabletler ve giriş/orta seviye akıllı telefonlara güncelleme kapsamında sunulacak. Başta LG G2 kullanıcıları olmak üzere, G Pro 2, L serisi yeni nesil modeller ve hatta Optimus G Pro da (dileriz) yeni arayüzle tanışabilecek.
LG G3’te yer verilen UX arayüzü telefonun lansmanından bu yana kullanıcılardan övgü almaya devam ediyor. Hatta arayüz çeşitli kuruluşlarca ödüller de kazandı.

KAYNAK: gsmarena

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben sırf bu arayüzü için root atıp G3 ROM'u yükledim. Eğer arayüz G2'ye gelirse Android L'nin ötesi bile gelebilir

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben sırf bu arayüzü için root atıp G3 ROM'u yükledim. Eğer arayüz G2'ye gelirse Android L'nin ötesi bile gelebilir

Umarım haber doğrudur. G2 kullanıcıları için sevindirici bir durum.
G4 çıkınca (eğer çıkarsa) , G3 kullanıcılarak olarak aynı şeyi yaşamak istemeyiz. (arayüz gelmemesi)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G3 oldukça şık ve güzel bir arayüze sahip. Bırakta gelmesin. Android güncellemelerini alsa yeterli.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben g3 un arayuzunu cok seviyorum sahsen arayuz ve onun sagladigi ozelliklerin gelmesini isterim

thegame123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer g2'ye android L ve g3 arayüzünü getirirse lg çok yeni müşteri kazanır :thumbup1:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Android L ile birlikte gelir inş beyaz g2me ayrı bi haca katio bu arayüz :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
At Optimus G3 ROM'u, boşuna bekleme. Süper bir arayüzü var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Büyük ihtimal bir güncelleme ile gelir ya 4.4.4 ile yada L ile gelir diye düşünüyorum bakalım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Root rom isine girmeyi düşünüyordum bu haber üstüne girmem artik :D

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
G 2 ye kesin en az 2 büyük güncelleme gelir diye düşünüyorum. G2 kullanıcılarını mağdur etmez LG ama diğer alt modellere pek gelceğini sanmıyorum aralarında en yüksek ihtimalle G Pro belki alır.

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Android L güncellemesi bu telefona beklemeyin. En fazla 4.4.4 gelir

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android L güncellemesi bu telefona beklemeyin. En fazla 4.4.4 gelir

Halen üretilip satılan bi modele Android L sürümünün gelmeyeceğini düşündüren nedir.Yoksa Lg firması G2 modelini satmak mı istemiyor ya da Lg G2 Android L için yetersiz mi. niçin beklemeyelim?

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Halen üretilip satılan bi modele Android L sürümünün gelmeyeceğini düşündüren nedir.Yoksa Lg firması G2 modelini satmak mı istemiyor ya da Lg G2 Android L için yetersiz mi. niçin beklemeyelim?
Yeni modellere kafa yoruyor nexus programında değil her güncellemeyi alsın. mail atın lg müşteri hizmetlerine bakalım ne diyecekler. benim umudum yok güncellemeyi alacağına dair. en fazla 4.4.4 ve küçük güncellemeler

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni modellere kafa yoruyor nexus programında değil her güncellemeyi alsın. mail atın lg müşteri hizmetlerine bakalım ne diyecekler. benim umudum yok güncellemeyi alacağına dair. en fazla 4.4.4 ve küçük güncellemeler

Linkte ki site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama LG G3, LG G2, LG G Flex, LG G Pad 8.3, LG Optimus G Pro ve LG Optimus G modellerinin Android güncellemesini alacağını yazıyor. Tabi şuan Lg G3 arayüzünü diğer modellere aktarmak için çalışma başlattı. Bence G3 arayüzünü verdiği tüm modellere android L güncellemesini de verir.

LG G3, LG G2, LG G Flex, LG G Pad 8.3, LG Optimus G Pro and maybe even LG Optimus G