LG ye hangi teknik servis bakıyor?

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşimde optimus black var. arama yaparken bazen iç işlemleri yeniden düzenliyor gibi bir şey diyip arama yapmıyor böyle olunca biri aradığında da aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor. anladığım kadarıyla o an şebeke gidiyor. gb ics zeus cyanogenmod hertürlü romu denedim ama fayda etmedi.

mecburen servise gidecek de lg telefonlara hangi teknik servis bakıyor acaba? kvk telpa başarı teleservice hiçbiri bakmıyor

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
o sorun bende de 2 kere oldu. Çözüm neyse bizi de aydınlatırsan sevinirim :) Lg servis bilmiyorum bu arada

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
LG Türkiye müşteri hizmetleri işini çözecektir.

444 6 543

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sorun bende de 2 kere oldu. Çözüm neyse bizi de aydınlatırsan sevinirim :) Lg servis bilmiyorum bu arada

biraz araştırdım galiba yazılımsalmış. bazıları bu yüzden teknik servise götürmüş teknik servis sürüm yükleyip 10 dk içinde telefonu geri vermiş:) ama işte yukarda da yazdığım gibi her türlü romu denedim sonuç aynı. custom romlarda iç işlemleri yeniden düzenleniyor falan demiyor ama yine de arama yapmadığı zamanlar oluyor.

LG Türkiye müşteri hizmetleri işini çözecektir.

444 6 543

9.00-20.00 arası hizmet veriliyormuş yarına kaldı artık:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biraz araştırdım galiba yazılımsalmış. bazıları bu yüzden teknik servise götürmüş teknik servis sürüm yükleyip 10 dk içinde telefonu geri vermiş:) ama işte yukarda da yazdığım gibi her türlü romu denedim sonuç aynı. custom romlarda iç işlemleri yeniden düzenleniyor falan demiyor ama yine de arama yapmadığı zamanlar oluyor.

bende de LG p-880 var. lanet olsun ki bu iç işlemler yeniden düzenleniyor hatası bende de veriyor. konuşma yaparken hat kesiliyor. ve telefon sebekeyi tanımıyor 'sim kart yok' diyor. avea kullanıyorum. bayii e gittim yeni sim kart çıkarttım acaba sorun sim karttamı diye ama yine aynı sorun devam etti. lg teknik servis bu sorunu çözüyorsa hemen yollucam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de p-880 ver. lanet olsun ki bu iç işlemler yeniden düzenleniyor hatası bende de veriyor. konuşma yaparken hat kesiliyor. ve telefon sebekeyi tanımıyor 'sim kart yok' diyor. avea kullanıyorum. bayii e gittim yeni sim kart çıkarttım acaba sorun sim karttamı diye ama yine aynı sorun devam etti. lg teknik servis bu sorunu çözüyorsa hemen yollucam.

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de LG p-880 var. lanet olsun ki bu iç işlemler yeniden düzenleniyor hatası bende de veriyor. konuşma yaparken hat kesiliyor. ve telefon sebekeyi tanımıyor 'sim kart yok' diyor. avea kullanıyorum. bayii e gittim yeni sim kart çıkarttım acaba sorun sim karttamı diye ama yine aynı sorun devam etti. lg teknik servis bu sorunu çözüyorsa hemen yollucam.

mecidiyeköy lg teknik servise yolladım.. s4-yazılım yüklediklerini söylediler ve telefonu alalı 1 hafta oldu hiç bir sorun yok :) bence hemen gönder

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bilgilendirmek istedim bende lg p895 yani optimus vu var aynı sorun bende bir iki ay önce olmuştu ama sadece bir kere oldu ve bir daha olmamıştı 12 haziranda aynı hatayı vardı telefon ile görüşürken iç işlemler yeniden düzenleniyor falan diyip görüşmeyi kesiyordu hattın yeniden gelmesi 2 dakika falan sürüyordu geldikten sonra aynı sorun yine aynı sorun vardı anlıcağınız kullanılacak gibi değildi servise gittim 13 haziranda s4 yazılımı yükleyip verdiklerini söylediler 6 gün kullandıktan sonra yine aynı hatayı vermeye başladı 19 haziranda tekrar verdim servise 10 gün kalsın biz hat takıp test edelim falan dediler şu an hala serviste ama şuna eminim lg servisi berbat 3 kişi duruyorlar 2 si gudubet suratlı 1 tanesi normal insan (Lg İzmir/Çankaya)