Mustafa34250
Öğrenci
Arkadaslar telefon gorünüsü ,özellikleri felan hoşuma gidiyor yorumlara baktığımda çoğunlukla iyi söyleyeni görmedim hep kötüler cinsten yorumlarinizi bekliyorum
Ne zaman aldıniz operatorlerdenmi aldiniz ne kadar fiyata aldinizCihazı kullanıyorum şuanlık bir sıkıntım yok ancak bu sorun olmayacak anlamına gelmiyor ben cihazı tavsiye etmiyorum bütçenize göre daha az sorun çıkarma potansiyeli olan cihazlara yönelin...
Nedeninide yazarmisinHayır Alınmaz kesinlikle bu satten sonra hiç yani
İkinci El olarak aldım bana 2000 e geldi cihaz ilk aldığımda 2-3 ay sorun çıkartmadı sonra art arta sorunlar baş gösterdi(kendi kendine kapanıp açılma,ghost screen,aşırı ısınma,stabilite sorunları,ışık sızması vb) servise verdim cihazın ekran ve bataryası sıfırı ile değişti sonra cihazı teslim aldım bir kaç gün sonra yine aynı sorunları yaşadım(kendi kendine kapanıp açılma,aşırı ısınma) 1 hafta durdu durmadı tekrar verdim servise, serviste 10 gün kaldı cihaz sonra bana cihazda bir sorun bulamadık diye geri verdiler, o gün bugündür sorun yok devam eden sorunlar yok değil ancak göz ardı ediyorum artık telefonsuz kalamam telefonu elimden de çıkaramıyorum 1500 1600 e alıcısı bulunuyor e ben kılıfydı ekran koruyucusuydu bana 2100 e geldi 1500 e satmak koyuyor yoksa bir saniye durmayacağım gidip p10 yada ip7 alıcam...(Bu arada fatura tutarı 4400 küsür tl..)Ne zaman aldıniz operatorlerdenmi aldiniz ne kadar fiyata aldiniz
Nedeninide yazarmisin