Neotiger
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41
Selam SDN, yakın zamanda orta seviyeli bi telefon alacağım. Uzun araştırmalarım sonucunda elemeler yaparak LG'den birkaç model seçeneğiyle fikir almaya geldim 
Beğendiğim modeller;
Stylus 2, X Cam ve K10...
Şimdi gel gelelim bu üç telefonda cevaplarını internette kesin olarak bulamadığım kriter niteliğindeki sorularıma.
1) İlk olarak bu üç telefondan hangisi veya hangileri Android 7.0 güncellemesini aldı veya alacak?
2) Hangisi veya hagileri özelliklerine kıyasla sistem açısından pek fazla akıcılık sıkıntısı yaratmaz?
3) Bu telefonlardan hangisi veya hangileri şebeke üzerinden görüntülü aramayı destekliyor?
4) Bu telefonlardan hangisi veya hangileri FM Radyoyu destekliyor?
5) Üç telefonun da desteklediği sim kart çeşitleri neler?
6) Bu telefonlardan birine sahipseniz yaşadığınız sıkıntıları paylaşır mısınız?
7) (EN ÖNEMLİSİ) Bu telefonların ekranında ghost screen, burn olayı gibi can sıkıcı şeyler yaşayan var mı?
Kullanıcılardan yorum bekliyorum.
Beğendiğim modeller;
Stylus 2, X Cam ve K10...
Şimdi gel gelelim bu üç telefonda cevaplarını internette kesin olarak bulamadığım kriter niteliğindeki sorularıma.
1) İlk olarak bu üç telefondan hangisi veya hangileri Android 7.0 güncellemesini aldı veya alacak?
2) Hangisi veya hagileri özelliklerine kıyasla sistem açısından pek fazla akıcılık sıkıntısı yaratmaz?
3) Bu telefonlardan hangisi veya hangileri şebeke üzerinden görüntülü aramayı destekliyor?
4) Bu telefonlardan hangisi veya hangileri FM Radyoyu destekliyor?
5) Üç telefonun da desteklediği sim kart çeşitleri neler?
6) Bu telefonlardan birine sahipseniz yaşadığınız sıkıntıları paylaşır mısınız?
7) (EN ÖNEMLİSİ) Bu telefonların ekranında ghost screen, burn olayı gibi can sıkıcı şeyler yaşayan var mı?
Kullanıcılardan yorum bekliyorum.