LG telefon modelleri arasında kaldım.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Selam SDN, yakın zamanda orta seviyeli bi telefon alacağım. Uzun araştırmalarım sonucunda elemeler yaparak LG'den birkaç model seçeneğiyle fikir almaya geldim :)

Beğendiğim modeller;

Stylus 2, X Cam ve K10...

Şimdi gel gelelim bu üç telefonda cevaplarını internette kesin olarak bulamadığım kriter niteliğindeki sorularıma.

1) İlk olarak bu üç telefondan hangisi veya hangileri Android 7.0 güncellemesini aldı veya alacak?
2) Hangisi veya hagileri özelliklerine kıyasla sistem açısından pek fazla akıcılık sıkıntısı yaratmaz?
3) Bu telefonlardan hangisi veya hangileri şebeke üzerinden görüntülü aramayı destekliyor?
4) Bu telefonlardan hangisi veya hangileri FM Radyoyu destekliyor?
5) Üç telefonun da desteklediği sim kart çeşitleri neler?
6) Bu telefonlardan birine sahipseniz yaşadığınız sıkıntıları paylaşır mısınız?

7) (EN ÖNEMLİSİ) Bu telefonların ekranında ghost screen, burn olayı gibi can sıkıcı şeyler yaşayan var mı?

Kullanıcılardan yorum bekliyorum. :)

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Telefonda radyo ve görüntülü konuşmak istiyorsan Samsung alıcaksın. Görüntülü konuşunca sadece dakikan gidiyor internetin değil. Benim J5 de denedim sadece dakika gidiyor...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Kendin bir bak istersen. 3G görüntülü konuşma için J7 2016 ekledim (fiyat yönünden). Ama istersen J7 Prime da seçebilirsin.
Samsung Galaxy J7 (2016) (Tek Hat) - LG X cam - LG Stylus 2 (Tek Hat) - LG K10 (2017) Karşılaştırması - Epey

Teşekkür ederim hocam birazdan detaylı inceleyeceğim sayfayı yardım için sağol :)
Edit: İnceleme yaptım. Kafa bir milyon şu anda. Ama stylus 2 almayacağım netleşti.
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefonda radyo ve görüntülü konuşmak istiyorsan Samsung alıcaksın. Görüntülü konuşunca sadece dakikan gidiyor internetin değil. Benim J5 de denedim sadece dakika gidiyor...

Bende öyle istiyorum işte internet gitmesin araya bir uygulama girmesin istiyorum eskisi gibi her telefon üretmiyo bu telefona da detaylı bakacağım ama android Nougat güncellemesini alıp almadığı da bir diğer önemli husus
aslında öyle bir kriterim yok ama fiyat olarak LG daha uygun geldi bana ve daha çok LG'ye ısındım doğrusu. Tabi sony, huawei ve htc telefonlarını beğenmediğim doğrudur.

Son düzenleme:

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Teşekkür ederim hocam birazdan detaylı inceleyeceğim sayfayı yardım için sağol :)

Bende öyle istiyorum işte internet gitmesin araya bir uygulama girmesin istiyorum eskisi gibi her telefon üretmiyo bu telefona da detaylı bakacağım ama android Nougat güncellemesini alıp almadığı da bir diğer önemli husus

aslında öyle bir kriterim yok ama fiyat olarak LG daha uygun geldi bana ve daha çok LG'ye ısındım doğrusu. Tabi sony, huawei ve htc telefonlarını beğenmediğim doğrudur.
J5 (2016) ve J7 (2016) 7.0 alacağını düşünüyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Az çok telefon markaları hakkında bilgisi olan biri olarak lg kesinlikle önermem hem sorunlu telefonları oluyor hemde piyasası yok

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Şu telefonu al demem çok yakınımdakiler hariç ama kötü firmalar konusunda herkesi uyarırım. Bu yüzden LG sakın alma her cihazında bir sorun çıkıyor ve dandik bir servisi var. LG G2 ile zirve yaptı gerisi yokuş aşağı

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Az çok telefon markaları hakkında bilgisi olan biri olarak lg kesinlikle önermem hem sorunlu telefonları oluyor hemde piyasası yok
Çok sorunlu telefon diyolar ama ne bileyim arkadaşlarımda kullanıyor bir sıkıntısı yok diyip duruyorlar.
Şu telefonu al demem çok yakınımdakiler hariç ama kötü firmalar konusunda herkesi uyarırım. Bu yüzden LG sakın alma her cihazında bir sorun çıkıyor ve dandik bir servisi var. LG G2 ile zirve yaptı gerisi yokuş aşağı

Doğru. Bende zaten alternatif cihazlarına yöneldim. Zamanlarının amiral gemileri G3, G4 fiyasko tam bir.

Gerçekten aldılar mı 7.0 güncellemelerini? Az önce SDN'de Nougat alacak cihazlarda samsung bölümünü inceledim göremedim?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hani sen bilirsin senin kararın ben zamanında m8 aldım 2.5 sene oldu hala sıkıntısız kullanıyorum hala yavaş değil kamerası güzel parasına değecek telefon al

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Hani sen bilirsin senin kararın ben zamanında m8 aldım 2.5 sene oldu hala sıkıntısız kullanıyorum hala yavaş değil kamerası güzel parasına değecek telefon al

Nougat güncellemesi almaz ki bu saatten sonra :(

J7 alır gibime geliyor ama ne zaman alır ki bu androidin güncelleme dağıtım döngüsünü hiç bilmiyorum ama...

J7 alır gibime geliyor ama ne zaman alır ki bu androidin g
Çok sorunlu telefon diyolar ama ne bileyim arkadaşlarımda kullanıyor bir sıkıntısı yok diyip duruyorlar.

Doğru. Bende zaten alternatif cihazlarına yöneldim. Zamanlarının amiral gemileri G3, G4 fiyasko tam bir.