angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
3d monitör 350$ ise e81vr daha ucuz olacaktır kesin... bende biraz araştırıyim bari
Amazon.com da 219.99 dolar dan satışa sunmuş.
http://www.amazon.com/LG-E2381VR-BN-23-Inch-Widescreen-Monitor/dp/B004SBCF4Q/ref=lh_di_t_dup
3d monitör 350$ ise e81vr daha ucuz olacaktır kesin... bende biraz araştırıyim bari
çok iyi bir fiyat...daha uygun olacağını tahmin etmiştim. teşekkürler paylaşım için
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:55 ----------
fiyatı öğrendik gözün aydınnn 219 dolar gibi iyi bir fiyatla giriş yapmış
Sanırım geçici tanıtım fiyatı. %80 indirim yazıyror. Normal satış fiyatı 299.99 dolar. Üzerini çizmişler.
İşaretler karışmış
amazonda bugün fiyatı 199.99$ olmuş... yakında bedavaya verecekler bu makineye neden bu kadar az fiyat verdiler acaba?
ama Lg'nin genel fiyatlandırması böyle dimi? yani çok pahalı değil tüm ürünleri...
lg genel olarak uygun fiyatlara sahip bir marka. ürünleri bu yüzden çok fazla satıyor. sadece monitörler konusunda değil çoğu elektronik cihazları cazip fiyatlara sahip. sonuçta tüketici kaliteyi zorlanmadan alabiliyor. bazı markalar gibi fiyatlarını sadece eklediği 1 2 özellik için şişirmiyor
bu monitörü alanlar memnun kalacaktır kesin... biliyorsunuz ben d42p yi bekliyorum
beklediğinizi biliyorum ne kadar büyük bir heyecanla... herkese tavsiye ediyorsunuz maşallah
yeğenim yaz tatilinde karne hediyesi olarak istemişti yeni bir bilgisayar ben de onu beklemesi için zor ikna ettim bakalım tatil bitti bitiyor nerede kaldı bu e81vr merak etmiyor değilim
aa bu durumda kötü olmuş gerçekten... tamam e81vr beklemeye değer ama keşke çok ucuz monitörler var onlardan alsaydınız geçici...
artık kardeşiniz yeğeninize okul açılınca 1-2 saat bilgisayarda takılmasına müsade etmeli yapacak birşey yok
tasarım şahane..