LG Smart TV Sesle Kontrol Nasıl Yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12ada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz aylarda LG Smart TV aldık. Sanırım sesle kontrol özelliği varmış. Bunu nasıl yapabiliriz? Sesle kontrol ile kanal değiştirme imkanı var mı? Çünkü kumanda ile değiştirmek işkence gibi bir şey, aşırı kullanışsız.
Yardımlarınız için teşekkürler. :)

Kumandamız bu arkadaşlar; http://m.teknosa.com/urunler/110250546/lg-an-mr500-sihirli-kumanda

TV 152 ekran, modelini bilmiyorum. Iyi forumlar...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ya merak ettiğim bir konu var arkadaşım aldığın tv nin kulanma kılavuzu diye birşey var Allah aşkına balık piş ağzıma düşten vazgeçin o kitapçığın basım amacı zaten bilmediğiniz şeyleri öğrenme lütfen kitapçığınıza bakın bu kadar tembel olmayalım lütfen. Sözüm sadece size değil böyle yapan herkese.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ya merak ettiğim bir konu var arkadaşım aldığın tv nin kulanma kılavuzu diye birşey var Allah aşkına balık piş ağzıma düşten vazgeçin o kitapçığın basım amacı zaten bilmediğiniz şeyleri öğrenme lütfen kitapçığınıza bakın bu kadar tembel olmayalım lütfen. Sözüm sadece size değil böyle yapan herkese.
ilk geldiği gün kontrol etmiştim zaten, istediğim şeyler yoktu... Ardından internette de bulamayınca forumda konu açtım, saygılar.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ilk geldiği gün kontrol etmiştim zaten, istediğim şeyler yoktu... Ardından internette de bulamayınca forumda konu açtım, saygılar.
LG nin eski tv lerinde yoktu bu samsung ya vardı yeni modellerde geldiyse bilmiyorum tv modelini yazarsan rahatça bulursun.