LG p970 sarj sorunu!

abdulfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben lg p970 markalı telefonum var ve GB sürümünde 2-3 gün yeten şarj ıcs de yarım veya bir gün yetiyor ve hiç kullanmadığımda da şaj gidiyor ne yapmalıyım yardım edin arkadaşlar

kernel sürümü: 3.0.8+
PROGRAM VERSİYONU: P97030a-TUR-XX

:blushing::thumbup1::blink::sleeping::clover::rolleyes::huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Clean master diye bir program var ben çok fayda gördüm tavsiye ederim

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Cihazı fabrika ayarlarına döndür. Hiç uygulama falan yükleme biraz öyle takıl bakalım sorun devam edecek mi. Eğer devam ederse hiç uğraşma direk serviye yolla. Update sonrası batarya ömrü kısaldı diye şikayet et. Sorun muhtemelen yazılımın cihazla uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yoğun kullanımda mı yarım gün 1 gün mi oluyor yoksa bir şey yapmazken mi ? mesele bende 1 günü rahat geçiyor bir buçuğa yaklaşıyor ama bu çok yoğun kullanım sayılmaz.
Öncelikle uygulama ayarlarından kullanmadığın programları devre dışı bırak. Ekranı akşamları en düşükte kullan. 3g kullanmıyorsan kapat. onlar da olmazsa cihazı root yaparak greenify gibi program sayesinde uygulamarlı kullanmadığın zamanlarda uyut (mesela ekran kapalı iken)...
Aklıma gelenler bunlar bunlar da olmazsa donanımsal problem olabilir. Pil değiştirebilirsin başka şarj aleti deneyebilirsin