Lg P503 Optimus One

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan host
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

host

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lgoptimusonep503p500inc.jpg

Temel Özellikler

* Şebeke: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 2100
* Boyutlar: 113.5 x 59 x 13.3 mm
* Ağırlık: 129 gram
* İşletim Sistemi: Android 2.2 Froyo
* İşlemci: 600 MHz ARM 11 işlemci, Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227 chipset
* Ekran: 3.2 inç, 320 x 480 piksel, TFT, kapasitif, dokunmatik, 256k renk desteği
* Kamera: 3.15 MP, 2048×1536 piksel, otofokus, VGA 18 fps video kaydı
* Bellek: 170 MB dahili, 32 GB’a kadar microSD kart desteği, 512 MB RAM, sınırsız rehber kaydı, sınırsız arama kaydı
* Tarayıcı: HTML
* Küresel Veri Aktarımı: GPRS, EDGE, 3G HSDPA 7.2 Mbps
* Yerel Veri Aktarımı: Bluetooth 2.1 + A2DP, microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11 b/g
* Müzik/Video: MP3/WAV/WMA/eAAC+ müzik çalar, DivX/Xvid/MP4/H.264/H.263/WMV video oynatıcı, Stereo FM radyo
* Diğer: İvme sensörü, yakınlık sensörü, 3.5 mm kulaklık girişi, A-GPS desteği, 6 farklı renk seçeneği, sosyal ağ uygulamaları, Google uygulamaları, dijital pusula, office belge görüntüleyici, T9 metin girişi, Java MIDP 2.0
* Batarya: Li-Ion 1500 mAh
* Batarya Ömrü: 2G ile 700 saat, 3G ile 550 saat bekleme – 2G ile 8 saat, 3G ile 7 saat 30 dakika konuşma süresi
* Sar Değer: 0.45 W/kg

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

orcunkaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
var maalesef :(
acayip acayip problemler var cihazda yada bana denk geldi.
istenilen mp3 melodi sesi yapılamıyor. rehberde gezerken kendi kendine rehberi kapatıyor v.s.

host

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kullananlarin cogu memnun

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
SAR değeri dikkatimi çekti(Sar Değer: 0.45 W/kg), diğer akıllı telefonlara göre çok düşük.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Abim kullanıyor.Gerçekten muhteşem bir cihaz.Dokunmatik yağ gibi.Üstelik Android ve Google gerçekten bir işi yaptımı kötü olur mu sizce ?..Fevkaladenin fevkinde.ben herkese tavsiye ediyorum.Dev gibi ekranı var,kamera odaklaması süper...yeme de yanında yat yani :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
LG Android kullanarak gerçekten çok başarılı bir iş yapıyor bu telefonlarında. Windows Mobile çok sorun çıkaran, gereksiz batarya yiyen bir işletim sistemi. Yeni bir telefon almaya kalkarsam LG modellerine bakmadan geçmeyeceğim kesinlikle.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
LG nin teknik serviside mükemmel, optimus one alın bende android market yok dediğiniz zaman gönderin bize hemen ayarlıyalım diyorlar :) websitelerinden de chat ile destek de veriyorlar. Telefonda süper nokia c7 ve n8 yerine almıştım android den dolayı ve çokda memnunum.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
teknik servis bakımından evet gerçekten iyiler, ayrıca optimus one da olmayan bir özellik olan android market ,optimus black serisinde smartphone uygulamalar ve oyunlar tamamiyle mevcut vede ücretsizmiş :)

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iş yerinden bir arkadaşımda var. kendisi memnun.. bende biraz kurcaladım gayet başarılı buldum. Android 2.2 işlemci olayı zaten başlı başına süper..bende 1-2 ay içinde telefon alacağım.. yakında çıkacak olanlar var.. artık bir deneyeyim karar vereceğim.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
iş yerinden bir arkadaşımda var. kendisi memnun.. bende biraz kurcaladım gayet başarılı buldum. Android 2.2 işlemci olayı zaten başlı başına süper..bende 1-2 ay içinde telefon alacağım.. yakında çıkacak olanlar var.. artık bir deneyeyim karar vereceğim.

bende pusuda bekliyorum :) yeni çıkıcak serileri yakalamak için, araştırmalar sonucunda black serisi diye bir seri çıkıcakmış sanırım.. yeni çıkanlar demişşiniz ya sanırım ondan bahsediyorsunuz..

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet optimus black çıkacak.. sanırım ay sonuna kadar çıkar..

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bende huawei ideos x5'i bekliyorum bu ayın sonunda piyasaya çıkacakmış 599tl olacakmış
kağıt üzerinde f/p olarak çok iyi gözüküyor

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2.2 froyo işlemcisi olduğunu biliyorum, bu işlemciler android serisinin başarılı sistemlerinden. Kullanan arkadaslarım var ve gayet memnunlar.

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

bende huawei ideos x5'i bekliyorum bu ayın sonunda piyasaya çıkacakmış 599tl olacakmış
kağıt üzerinde f/p olarak çok iyi gözüküyor

Arkadasım huawei alınırmı yahu, çin malının dahada beteri.almanı önermem şahsen.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Evet Android 2.2 serisi başarılı şuanda en çok tutulan oldu bu bir gerçek .

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
2.2 froyo işlemcisi olduğunu biliyorum, bu işlemciler android serisinin başarılı sistemlerinden. Kullanan arkadaslarım var ve gayet memnunlar.

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

Arkadasım huawei alınırmı yahu, çin malının dahada beteri.almanı önermem şahsen.

çin malı olmayan telefon mu var?
üzerinde vodafone yada turkcell yazınca huaweinin ürettiği telefonları herkes alıyor
turkcell'in vınnlarınıda huawei üretiyor
üzerinde huawei yazıyor diye almamazlık etmem doğrusu
huawei firmasını biraz araştırmanızı öneririm
bu kadar marka tutkunu olmamak lazım.
forumlardan okuduğum kadarıyla avrupa pazarında sattıkları telefonlardan herkes memnun
tabi huawei marka telefon kullanıpta memnun kalmadıysanız onu bilemem

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
QUOTE=technomind;1812074]çıkması güzel olur hazır yazda geldi
Black serisinin ekranların nova display özelliğinde olmasından dolayı yazın güneşin en tepede olduğu anda bile ekranı net görebileceğiz

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bakın ben size şöyle söyliyim, tüm telefonlar neredeyse çinde üretiliyor =) Ama huawei tavsiye etmiyorum sadece bunu belirtmek istedim, iyi forumlar..

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Bakın ben size şöyle söyliyim, tüm telefonlar neredeyse çinde üretiliyor =) Ama huawei tavsiye etmiyorum sadece bunu belirtmek istedim, iyi forumlar..

neden tavsiye etmediğinide söylersen iyi olur hepimiz bilgilenmiş oluruz
kullandın ve memnun kalmadın mı ?
bahsettiğim modeli almayı düşünüyorum bi kusuru varsa bilelim

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben sadece marka olarak beğenmiyorum, daha önce huawei kullanan arkadaslarım oldu ve memnun olan olmadı. Sizi kararınızdan vazgeçirmek istemem.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Ben sadece marka olarak beğenmiyorum, daha önce huawei kullanan arkadaslarım oldu ve memnun olan olmadı. Sizi kararınızdan vazgeçirmek istemem.

ama bu çok yuvarlak bi cümle
benimde daha önce nokia kullanıp beğenmeyen arkadaşlarım oldu
samsung kullanıp memnun olmayan da var
olaya böyle bakılınca çamur at izi kalsın oluyor.
neyse piyasaya çıksın değerlendiririz

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bencede bakalım belki bu telefon tutulur, belkide tutulmaz.Bi çıksında o zaman tartışırız =)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Huawei Hiç Kullanmadım açıkcası nedir ne değildir bilemiyeceğim ,fakat bizim şu kurgumuzu artık atmamız gerektiği kanısına vardım, o bu şu marka için geçerli değil hepimizde bir isim takıntısı oluşmuş... yok abi aman alma yada yok abi sakın karışma bulaşma felan, farklılıklar bazen iyi olabilir mesela arkadaş alır telefonunu ancak memnun kalmaz biz bunu biliriz almayız :D yada ben giderim bir telefon alırım derim ki çok güzel size tavsiye ederim sizde alırsınız gibi :D bende ön görülü olmamak lazım dediğiniz gibi alan kullanan olursa bizimle paylaşırsa bizde bilgi sahibi oluruz :) gerekirse tartışırız :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
sanırım bahsettiğin denek ben olacağım technomind :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
huawei alıcaklar iki oldu yokmu arttıran :tt2: siz alıcaksanız alın arkadaşlar bizede incelemelerinizi atarsınız süper olur :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bunun yerine Samsung galaxy gio alın :D