Lg p1

severgoekhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[Kunye=[Kunye=BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ

İşlemci Intel® Core Duo Processor T2400 (1.83GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache
İşletim Sistemi Orijinal Windows® XP® Home
Bellek 1024MB DDR2(667MHz, Dual Channel Support, Up to 2GB)
Ekran 15.4
Ekran Kartı ATI® MobilityTM Radeon® X1400 (up to 512MB *HyperMemory)
Sabit Disk100GB(SATA)
Optik Sürücü DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)
Ses SRS TruSurround XT, SRS WOW XT, 5.1CH Dolby Digital, XTS Pro, 24bit High Definition, Internal MIC
Portlar USB, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, IEEE 1394, Mic-in, Line-in(S/PDIF), Headphone
Pil Ömrü 6Cell(Li-Ion), 9Cell(Li-Ion, Optional)
Güç İhtiyaçları 90W
Pc Kart Slot PCMCIA Type II

BİLGİSAYARA RAM EKLEYEBİLİRMİYİZ TEKNİK SERVSİTE MESALA 4(2+2) RAM YAPABİLİRMİYİM VE EKRAN KARTINI DEGİŞTİREBİLİRMİYİZ. ARASTIRMAMA RAGMEN BULAMADIM ARKADASLAR?????

BİDE HERYERDE ARAMA RAGMEN WİNDOWS 7-64 BİT DRİVER BULAMADIM KENDİ SİTESİNDE YOK EGER BİLDİĞİNİZ YER VARSA LİNK ATARMISINIZ

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
windows 7 sürücülerin neredeyse tamamını görecektir zaten o konuda endişen olmasın. Ram ekleyebilirsin tabi 2*2 ekleyebilmen için 2 slot bulunması şart zaten mevcut modellerin büyük bir bölümünde yeteri kadar slot var :) Ayrıca büyük harf kullanmak yasak :)

severgoekhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekurler ama ekran kartını gormuyor hep sorun veriyor

canq-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
P1 Pro değil sanırım :) Bende P1 PRO Express Dual var. Ekran kartı x1600 keşke PRO alsaydın :( LG'nin sitesine gir soldan destekten driver bölümüne gel. Bilgisayarın modelini soracak. Bilgisayarın altında P1-QPLCT gibi bişi yazar benimki öyle mesala. O kodu kullanarak driverini bul ekran kartının