Lg optimus L5

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende LG OPTİMUS L5 var. JB 4.1.2 güncellemesi gelmişti. Ben yaptım . Android versiyonu 4.1.2 şuan acaba LG, optimus l5 e 4.3.5 yada daha ileri android versiyonu vericek mi ?

Bilgilerinizi bekliyorum teşekkür ederim..:clap:

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
4.1.2 aldığı için bile şanslısın yani daha güncelleştirme bekleme :unsure:

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hmm. TMM teşekkür ederim. PEKİ ŞİMDİ BEN BU GÜNCELLEŞTİRMEYİ YAPINCA TELEFONUMDADA DEĞİŞİKLİKLER OLDU. ACABA BEN BU DEĞİŞİKLİKLERİ SIFIRLAYABİLİR MİYİM? Fabrika ayarlarına dön yaptım. Sonra ses azaltma tuşu + ana menü tuşu + açma kapama tuşu na basarak reset attım ama ilk haline dönmedi. Acaba ilk haline döndürebilir miyim,? Öyle daha hoştu ?

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu an telefonunun fabrika ayarları zaten 4.1.2, farklı sürümlere geçmek istiyorsan root ve rom konularını incelemelisin.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Güncelleme ile gelen değişiklikleri geri alman için eski yazılımı yeniden yüklemen gerek. Fabrika ayarlarına dönmek eskiye döndürmez.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Hmm. TMM teşekkür ederim. PEKİ ŞİMDİ BEN BU GÜNCELLEŞTİRMEYİ YAPINCA TELEFONUMDADA DEĞİŞİKLİKLER OLDU. ACABA BEN BU DEĞİŞİKLİKLERİ SIFIRLAYABİLİR MİYİM? Fabrika ayarlarına dön yaptım. Sonra ses azaltma tuşu + ana menü tuşu + açma kapama tuşu na basarak reset attım ama ilk haline dönmedi. Acaba ilk haline döndürebilir miyim,? Öyle daha hoştu ?

Rom atman lazım ama bu konularda bilgin yoksa bulaşma derim

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
|Elusive| eski yazılımı nasıl yada nerden yükleyebilirim. Ayrıca hepiniz ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

TMM. Bilgim yok , acelemde yok. iyice araştırıp öğrenicem teşekkür ederim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Valla birader lg de o işler nasıl yapılır bilmiyorum. araştırıp öğrencen :) ya da bilen biri'nin cevabını bekle. rica ederim.

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam . herkese teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı telefonun bir düşük modeli var LG L3 II SİLVER ama ben sd karta sadece resimleri atabiliyorum oyunlar taktıgım hafıza kartına yükleniyor ve bana root lat dediler ama nasıl yapacağımı bilmiyorum telefonun tek kusuru o bir de sd kart micro sd kart ve 8gb nasıl yapabilirim?

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende de aynı telefonun bir düşük modeli var LG L3 II SİLVER ama ben sd karta sadece resimleri atabiliyorum oyunlar taktıgım hafıza kartına yükleniyor ve bana root lat dediler ama nasıl yapacağımı bilmiyorum telefonun tek kusuru o bir de sd kart micro sd kart ve 8gb nasıl yapabilirim?

Bende bilmiyorum arkadaşlar bu soruna yardım eder misniz? arkadaşın sorunuymuş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:wink:telefon nasıl iyi mi almayı düşünüyorumda? kamera iyi mi ve hızı donma oluyor mu ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn nasıl androıd 4.1.2 jb yı guncelleycem telefonu yenı bu gun aldımda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg l5 telefonumda tuş kilidi yaptıktan sonra wi-fi yi kapatıyor ve bildirim gelmiyor bunu nasıl çözebilirim?? lütfen acil yardım

Aziz Başgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende LG OPTİMUS L5 var. JB 4.1.2 güncellemesi gelmişti. Ben yaptım . Android versiyonu 4.1.2 şuan acaba LG, optimus l5 e 4.3.5 yada daha ileri android versiyonu vericek mi ?

Bilgilerinizi bekliyorum teşekkür ederim..:clap:

LG Vermez ama XDA gibi sitelerde şuanda 4.4.4 romlar var.

OLan romların listesi ;
PA 4.1 Final
CM11
SlimKat (Durduruldu galiba.)
AOSP

daha çok varda aklıma gelmiyo eğerki telefonlardan anlıyorsan ve ingilizcen varsa az çok suraya göz at

http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7/orig-development