LG optimus L5 e612 Sd kart sorunu

sltn.ttz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben telefonumu 3 aydır kullanıyorum ama sinir olduğum bir kusuru var kamerayı kullanırken depolamayı telefon hafızası yapıyorum okey bunda sorun yok. Ama hafıza kartı yapınca videolar bozuk dosya, fotoğraflar yüklenmiyor hataları alıyorum ve taşıdığım müziklerde de desteklenmeyen dosya türü diyor hafıza kartım Hc marka ve 4 GB biçimlendirdim de olmadı hayır yani telefonun hafızası yüksek olsa bir şey demem ama 2 GB bütün herşeyde telefon hafızasına yükleniyor hiç yer kalmıyor lütfen bilgisi olan yardım etsin .Bu arada Telefonun markasa Lg optimus L5 e612 İyi günler.
:cursing::cursing:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba arkadaşlar ben telefonumu 3 aydır kullanıyorum ama sinir olduğum bir kusuru var kamerayı kullanırken depolamayı telefon hafızası yapıyorum okey bunda sorun yok. Ama hafıza kartı yapınca videolar bozuk dosya, fotoğraflar yüklenmiyor hataları alıyorum ve taşıdığım müziklerde de desteklenmeyen dosya türü diyor hafıza kartım Hc marka ve 4 GB biçimlendirdim de olmadı hayır yani telefonun hafızası yüksek olsa bir şey demem ama 2 GB bütün herşeyde telefon hafızasına yükleniyor hiç yer kalmıyor lütfen bilgisi olan yardım etsin .Bu arada Telefonun markasa Lg optimus L5 e612 İyi günler.
:cursing::cursing:

sorun sd kartta bence, istersen farkli bi sd kartda dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş o sorun benim telefonumdada var Herhangi bir çözümü var mı bilemem fakat şöyle birşey var sen micro sd kartındaki DCIM klasörünün için "camera" mı yoksa "100LGDSC" yazdığına bak muhtemelen camera yazıyordur, sen birde "sdcard0" bölümündeki DCIM klasörüne bak eğer "camera" diye bir klasör daha var ise sorun yakın zamanda çözülür eğer "100LGDSC" benzeri birşey yazıyorsa onu kendi sd kartına taşımaya çalış :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de var aynı sıkıntı eğer çözümünü bulursanız yazın bi 2gb dolacak nerdeyse kasmalar başladı 1,5 gb dolu napacaz yarıdm edin