Anneyim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Tahminimce 4.3'ü Optimus G hemen almaz. Hatta G Pro da almaz. G Pro şuan hali hazırda 4.2.2 kullanıyor. G2, 4.3 güncellemesi alacak. Bir süre istedikleri kadar sattıktan sonra G pro 4.3 güncellemesi alır, Optimus G de 4.2.2 güncellemesi alır. Bu işler her markada böyle yürür. Yenisini satmak için eskilerine sürüm vermezler. Bu işte en acımasız ise Apple'dır. Apple'ın 3GS cihazları şuan piyasadan kalkmanın eşiğinde mesela. Neden? Çünkü 6.1.3'ten sonrasını alamıyor. Marketteki önemli uygulamalar da iOS7+ dedikten sonra 3GS çöpe gidecek. Ama androidde böyle bir sıkıntı yok. Güncelleme gelmese bile root ile custom romlar ile istediğiniz sürümlere yükseltebiliyorsunuz. Üstelik Google markette de yazılım şartı yok. 4.3'e ne kurabiliyorsanız hepsini 2.3.5'e de kurabilirsiniz.
Ayrıca Optimus G için güncelleme beklemenize gerek yok. Bence telefonun öyle bir ihtiyacı da yok. Kendinizi sürekli üst sürümlere şartlandırmayın. Telefon gayet stabil ve iyi özellikte. Güncellemeleri daha çok, stabilite sorunu olan samsung ve sony kullanıcıları düşünsün.
MERHABA BEN LG OPTIMUS G PROYU COK BEGENIYORUM BI TLFNDA ARADIGIM SEYLER PEK YOK . tlfn ekran ve kendısı buyuk olsun msajı guzel yazsın foto vıdeo cok guzel ceksın sesı muzık dınlemelık ıyı olsun. bıde oglum oyun oynayabılsın guncelleme benım ıcın onemlımıdır acaba ben pek ılgılenen bırı degılım ıstedıklerım dısında bana bu ısteklrım dıgrultusunda ne tavsıye edersınız acaba..