LG , Optimus G ye Güncelleme Verir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qRunt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anneyim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahminimce 4.3'ü Optimus G hemen almaz. Hatta G Pro da almaz. G Pro şuan hali hazırda 4.2.2 kullanıyor. G2, 4.3 güncellemesi alacak. Bir süre istedikleri kadar sattıktan sonra G pro 4.3 güncellemesi alır, Optimus G de 4.2.2 güncellemesi alır. Bu işler her markada böyle yürür. Yenisini satmak için eskilerine sürüm vermezler. Bu işte en acımasız ise Apple'dır. Apple'ın 3GS cihazları şuan piyasadan kalkmanın eşiğinde mesela. Neden? Çünkü 6.1.3'ten sonrasını alamıyor. Marketteki önemli uygulamalar da iOS7+ dedikten sonra 3GS çöpe gidecek. Ama androidde böyle bir sıkıntı yok. Güncelleme gelmese bile root ile custom romlar ile istediğiniz sürümlere yükseltebiliyorsunuz. Üstelik Google markette de yazılım şartı yok. 4.3'e ne kurabiliyorsanız hepsini 2.3.5'e de kurabilirsiniz.

Ayrıca Optimus G için güncelleme beklemenize gerek yok. Bence telefonun öyle bir ihtiyacı da yok. Kendinizi sürekli üst sürümlere şartlandırmayın. Telefon gayet stabil ve iyi özellikte. Güncellemeleri daha çok, stabilite sorunu olan samsung ve sony kullanıcıları düşünsün.

MERHABA BEN LG OPTIMUS G PROYU COK BEGENIYORUM BI TLFNDA ARADIGIM SEYLER PEK YOK . tlfn ekran ve kendısı buyuk olsun msajı guzel yazsın foto vıdeo cok guzel ceksın sesı muzık dınlemelık ıyı olsun. bıde oglum oyun oynayabılsın guncelleme benım ıcın onemlımıdır acaba ben pek ılgılenen bırı degılım ıstedıklerım dısında bana bu ısteklrım dıgrultusunda ne tavsıye edersınız acaba..

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
MERHABA BEN LG OPTIMUS G PROYU COK BEGENIYORUM BI TLFNDA ARADIGIM SEYLER PEK YOK . tlfn ekran ve kendısı buyuk olsun msajı guzel yazsın foto vıdeo cok guzel ceksın sesı muzık dınlemelık ıyı olsun. bıde oglum oyun oynayabılsın guncelleme benım ıcın onemlımıdır acaba ben pek ılgılenen bırı degılım ıstedıklerım dısında bana bu ısteklrım dıgrultusunda ne tavsıye edersınız acaba..

Güncelleme konusu biraz aslında takıntı olan bir konu. Eğer telefonunuzdan gayet memnunsanız sorunsuz bir şekilde çalışıyor işinizi görüyorsa güncelleme konusu pek sorun edilecek bir konu değildir. Ama kamerası soluk çeker, donmalar oluyordur o tür durumlar için güncelleme alması şarttır. Ama yine burada şöyle bir durum var güncellemede kasıt algılanan bu ROM sürümleridir 4.2.2 - 4.3.3 gibi.. Bunu dışında telefonun kendisine ait güncellemeler her daim verilir.

Anneyim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg optımus g proyu alayımmı ?? guncellemesı nasıl tlfn nasıl benım ıstedıklerımı cvplarmı.lg o.g pro ya guncelleme dedıklerı sey gelıyormu

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
G muhtemelen ilk ve tek guncellemesini 4.4 olarak alacak ve kapiyi kapatacak. Guncellemede g2 den sonra gelir diye tahmin ediyorum daha cok var yani. Kontrol ettm ics olarak cikmis ulkemize gec geldi tabi cihaz.

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç hafta önce bir güncelleme takvimi yayınlanmıştı SDN tarafından. G2'nin 4.4 alacağı yazıyordu, G'ye ait bir bilgi yoktu. Ben de G kullanıcısıyım, güncellemesiz de çok stabil bir telefon ancak güncelleme olursa çok memnun olurum, 4.4 gelse havalara uçarım, o derece :)

HATTA İLGİLİ HABER:

http://shiftdelete.net/android-4.4-guncellemesini-alacak-cihazlar-49020.html

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
lg optımus g proyu alayımmı ?? guncellemesı nasıl tlfn nasıl benım ıstedıklerımı cvplarmı.lg o.g pro ya guncelleme dedıklerı sey gelıyormu

G Pro da alabilirsiniz G2 de alabilirsiniz. Oğlunuz çok yüksek oyunlar oynamıyorsa G Pro yeterli olur. Değilse G2 alabilirsiniz. Ancak 32GB G2 almalısınız. Oyunlar hafızayı çabuk doldurur.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Merhaba.

Güncelleme hemen hemen telefonun % 70ini oluşturur diye düşünüyorum. Mesela 1 güncelleme ile 1 yıl 1.5 yıl sorunsuz kullanabilen insanlar var bu sizin kullanımınız ve verdiği güncellemenin sorunsuz olduğuna bakar. Elbette telefon en az 2 3 tane güncelleme almalıdır. Müzik olarak şu anda piyasada hoparlörden en iyi sesi veren HTC one dir. Kamera, oyun performansı, Kulaklıktan müzik dinlemek isterseniz ve işinizi kolaylaştıracak bir sürü uygulama hepsi LG G2 nin içinde. Şu anda LG G2 ve Samsung Galaxy Note 3 kapışmaktadır alıcaksanız aşırı büyük telefon seviyorsanız Note 3 normal boyutlarda seviyorsanız G2 almanızı tercih ederim. Her iki telefonda kendi dallarına başarılıdır ve güncelleme herşey değildir bir telefon 4.4 kit kat güncellemesi aldı diye tüm telefonlar bunu alıpta daha iyi olacak değildir, hangi android sürümde daha verimliyse o kullanılması tercih edilir. LG her zaman arkadan geliyor ve yavaş bir şekilde geliyor fakat cok güzel geliyor :) Alıcaksanız LG G2 almanızı tavsiye ederim. Alalı 2 ay olmuştur belki daha fazla ve ufak bir sorunum vardı kilit ekranında ve oda güncelleştirme ile düzeldi şu an oyun olarak hiç bir problemim yok telefon yağ gibi kayıyor oyunlarda, müzik deseniz kulaklığı zaman QuadBeat2 harika bir ses veriyor + Telefonu rootlayıp sesi yükseltebiliyorsunuz. ( LG telefonun sesini kısık bir şekilde satışa sundu çünkü kulaklara aşırı zararı varmış, isterseniz rootlayarak açabilirsiniz forumda konular mevcut ). Android telefon dediğim zaman aklıma G2 geliyor. Note 3 kullanmadım sorunları varmı nasıldır bilmem fakat özellik olarak Note 3 ve G2 başa baş gidiyorlar hangisini tercih ederseniz onu alın. Hem G2 cok daha ucuz :) ( Paraya bakarakta telefon almayın :) )

murphy adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG optimus G'nin 4.4 KitKat güncellemesi alacağını düşünmüyorum. G pro belki.. Çünkü Galaxy Nexus'a 4.4 güncellemesi gelmeyeceği kesin bilgi. Google'ın kendi kullanıcılarını (saf android severleri) mağdur edipte optimus G ye güncelleme vermesi mantıksız olur.

Niye mantıksız olsun? Nexus4 ile aynı donanıma sahip denilebilir.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Güncelleme Konusunda Pek Takıntılı Değilim ama G Üst Düzey Bir Telefon Eğer Güncelleme Gelmezse

CyanogenMOD Var (İyikide Var)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
optimus g den çok memnunum ama şarj sorunu var çabucak bitiyor 2100 ma bataryası olmasına tağmen