Lg optimus g vs Galaxy note 2

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaslar telefon almaya karar verdim android alcam o yüzden 2 gb rem li olsun istiyorum sizce optimus g mi galaxy note 2 mi Nedenini söylerseniz yada baska bildiğiniz 1100 1200 civarı telefon varmı yorumlarınızı bekliyorum...

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 her kulvarda iyidir. Ekran kocaman. Internet'te dolaşmak çok zevkli. S pen var. Başlı başına ayrı bir dünya. Istedigin herseyi yaparsın s pen ile. Yani paran varsa note 2.

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1200 e note 2 alıyorsan çok iyi optimus g de iyi telefon ikisindende pişman olmazsın bence ama önce boyut önemli değilse note 2

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar telefon almaya karar verdim android alcam o yüzden 2 gb rem li olsun istiyorum sizce optimus g mi galaxy note 2 mi Nedenini söylerseniz yada baska bildiğiniz 1100 1200 civarı telefon varmı yorumlarınızı bekliyorum...

Lg Optimus G Tavsiye ediyorum . Note 3 çıkacak yakında . Note II çıkalı eylülde 1 sene olacak . LG Optimus ise yeni bir telefon . Lg Optimus G'de kamera 13 Mp iken Note II 8 Mp kamerası vardır. Note II tablet - telefon karışımı taşınması zor. Lg Optimus G Ekran boyutu çok iyi . 4.7 inch büyük bir ekran ama taşınması kolay . Çok ince ve hafif. Arayüzüde çok iyi. Kısacası Lg Optimus G !

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 nin ekranı büyük diye taşıması zor denemez. Ben çok rahat taşıyorum. Sıkıntı yaratmıyor. 4.7 inch bir süre sonra insana küçük geliyor ve daha büyük ekran arıyor insan. Ayrıca note 2 Türkiye'ye kasım başı gibi geldi. Yani eylülde değil. Sizin dediğiniz tanıtım tarihi olabilir. Bu arada note 3 e daha var çıkmasına.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Note 2 her kulvarda iyidir. Ekran kocaman. Internet'te dolaşmak çok zevkli. S pen var. Başlı başına ayrı bir dünya. Istedigin herseyi yaparsın s pen ile. Yani paran varsa note 2.

Her kulvarda? Benchmark şampiyonu bir Adreno 320 ve 768p ekran var elimizde, üstelik IPS. Grafik ve performans olarak Krait 200 ve Adreno 320 ezer geçer. Tartışılacak tarafı bile yok. Note 2'nin doygun renk veren 5.5 inç AMOLED ekranı ve S-Pen'i dışında bir avantajını göremiyorum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Phonedog un karsilastirma videosunda kazanan note 2 olmustu

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben şuan iphone 3gs 32gb kullanıyorum ve cok yavasladı 170 uygulama var note 2 16 gb ve parça parça bölümlere ayrılmış uygulama oyun vs diye duydum anca root yapmak lazımmış Lg nin 32 gb hafızası var yeterli gibi Note 2 de hafıza kartı takılabiliyo ama ben fazla android bilmediğim için root falan yapmak istemiyorum bide sesi lg nin çok kötüymüş doğrumu

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam sen bütün telefonların özelliklerini kağıt üstünde yazanlar ile mi karşılaştırıyorsun. Ona bakılırsa iphone 5 de çift çekirdek ve 1gb ram var ama note 2 galaxy s4 htc one ile kıyaslanıyor. Eğer kağıt üstündeki bilgilere bakacaksan iphone 5 ile çoğu teknik donanım galaxy s2 de vardı.