LG Optimus G E973 mi yoksa LG Optimus G Pro mu

aspend0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başlıktada dediğimde gibi 2 haftadır internetten bu telefonları inceledim
lg optimus g pro almaya karar verdim fakat bugun teknosaya gittiğimde ekranın çok büyük oldugunu gördüm ve şevkim kaçtı
tekrar ikileme düştüm sizce hangisini almalıyım

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
G Pro tabiki ... alışırsınız zaten

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar başlıktada dediğimde gibi 2 haftadır internetten bu telefonları inceledim
lg optimus g pro almaya karar verdim fakat bugun teknosaya gittiğimde ekranın çok büyük oldugunu gördüm ve şevkim kaçtı
tekrar ikileme düştüm sizce hangisini almalıyım

LG Optimus G Pro , Tavsiye Ederim . Üst seviye çoğu telefonlar büyük ekranlı . Çünkü Telefon ne kadar büyük olursa Kullanım deneyimi o kadar iyi olur . Ama siz alışamam derseniz Lg Optimus G'de iyi bir seçim olacaktır.

aspend0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG Optimus G Pro , Tavsiye Ederim . Üst seviye çoğu telefonlar büyük ekranlı . Çünkü Telefon ne kadar büyük olursa Kullanım deneyimi o kadar iyi olur . Ama siz alışamam derseniz Lg Optimus G'de iyi bir seçim olacaktır.

peki 1 soru daha sorayım ıphone 4s mi lg optimus g pro mu ? 2 side aynı fiyat aralgıındada 1600tl

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki 1 soru daha sorayım ıphone 4s mi lg optimus g pro mu ? 2 side aynı fiyat aralgıındada 1600tl
LG Optimus G Pro'nun Snapdragon 600 işlemcisi ve Adreno 320 grafik birimi İphone 4S'den neredeyse 4 kat daha güçlü bir cihaz haline getirmeye yetiyor.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
boyuta alışırsın ama taşıma konusunda kendine bakman lazım mesela yanında çanta taşırmısın veya büyük cepli elbiseler mi giyersin birde şu var o ekrandan sonra küçük ekran bir telefona geçemezsin istersen G al boyut olarak sonraki telefona geçiş daha kolay olur

aspend0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boyuta alışırsın ama taşıma konusunda kendine bakman lazım mesela yanında çanta taşırmısın veya büyük cepli elbiseler mi giyersin birde şu var o ekrandan sonra küçük ekran bir telefona geçemezsin istersen G al boyut olarak sonraki telefona geçiş daha kolay olur

zaten dershaneye gidiyorum haftada 5gün çantam hep yanımda da cepte taşıması sıkıntı olucak büyük ihtimalle
ben 3 4 yıl kullanmayı düşünüyordum o yüzden 1500 1600 liralık bütçem var en iyisi olarak bunu buldum araştırdım biraz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim lg optimus g 1200 tl seviyesinde eger 1600 tl lik bisey dusunuyorsan galaxy s4 al cok daha iyi

frodobaggins34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben optimus g kullanıcısıyım. çok memnunum açıkçası. G pro alıcaktım g aldım :) G pro ekranı çok buyuk geldi cebe sığması biraz zor sığsa bile oturduğunda rahatsız ediyor. Ayrıca full hd de sd 600 adreno 320 işlemci biraz kasma olabiliyor oyunlarda vb falan. Optimus g de 0 kasma çok memnunum :)
Bence optimus g al ;)

aspend0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim lg optimus g 1200 tl seviyesinde eger 1600 tl lik bisey dusunuyorsan galaxy s4 al cok daha iyi

s4 1700 1800 lira fln
lg optimus g 1300
optimus g pro 1500 1600

benim max verebileceğim para 1600

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben optimus g kullanıcısıyım. çok memnunum açıkçası. G pro alıcaktım g aldım :) G pro ekranı çok buyuk geldi cebe sığması biraz zor sığsa bile oturduğunda rahatsız ediyor. Ayrıca full hd de sd 600 adreno 320 işlemci biraz kasma olabiliyor oyunlarda vb falan. Optimus g de 0 kasma çok memnunum :)
Bence optimus g al ;)

peki g nin navigasyon tuşumu deniliyor tam adını bilmiyorum o zor olmuyormu ona basması normal tuşa göre ?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
zaten dershaneye gidiyorum haftada 5gün çantam hep yanımda da cepte taşıması sıkıntı olucak büyük ihtimalle
ben 3 4 yıl kullanmayı düşünüyordum o yüzden 1500 1600 liralık bütçem var en iyisi olarak bunu buldum araştırdım biraz
1600'e s4 al baya gider

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
s4 1700 1800 lira fln
lg optimus g 1300
optimus g pro 1500 1600

peki g nin navigasyon tuşumu deniliyor tam adını bilmiyorum o zor olmuyormu ona basması normal tuşa göre ?

Kardesim sen fiyatlari pek takip etmiyorsun herhalde int fiyati 1600 e rahat bulursun

aspend0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim sen fiyatlari pek takip etmiyorsun herhalde int fiyati 1600 e rahat bulursun

takip ediyorum etmesinede yaşım 17
babam pek internetten alışveriş yapmasını sevmiyorum
oturdugum ilde osmaniye burda sadece teknosa,evkur,vatancomputer var burdada çok pahalı :S

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
g pro alınacak cihaz
yani biraz da mantığını çalıştır bir tanesi "g", bir tanesi "g pro". sırf yanındaki pro yazısı için alınır :mrgreen:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GFXBench grafik benchmark'ında optimus g de optimus g pro da; xperia sp, s4 mini ve nexus 4'ün gerisinde. Oyun için bilgin olsun. Ama görünüş olarak bilemem tabii sen karar vereceksin. Bir de iphone 4s'in oyun performans'ı hepsinden iyidir. Akıcıdır ve tepki süresi androidlerden 1000 kat iyidir ki bu oyun için çok önemli bir ayrıntı. Ayrıca 2Kdrive, infinity blade gibi androidlerde olmayan (en azından henüz) oyunlar oynayabilirsin. Yani herşeyden önce oyun diyorsan 4S almalısın.

frodobaggins34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 1700 1800 lira fln
lg optimus g 1300
optimus g pro 1500 1600

navigasyon tuşları dokunmatik kapasitede . Ekranın içinde bulunmuyor dış yüzeyde. Oyun falan oynama bakımından çok rahat . Bence bekle G2 al yada G al ;) G pro beklediğin performansı veremeyebilir.
( Adreno 320 snapdragon 600 işlemcide FULL HD Arıza çıkarabilir. )