Lg optimus 3d max P725

capoeiratr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar tam 5 aydır lg optimus 3d max p720'yi bekliyorum.Türkiyeye p725 olarak getirtildi.Ve öğrendiğime göre p720 ile aynı özellikleri tasımıyor en yani yurt dısındaki cihazla bazı özellikleri aynı değil.mesela nfc gibi.Ama ben yinede pazartesi alıcam büyük bir ihtimal.Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı.Yada henüz ürünü satın alan.Lg servisleri satısa basladı çünkü. Ürün hakkında bilgisi olan yada ürüne sahip olan biri bir inceleme videosu yapabilirmi yada ürün hakkında bilgi verebilirmi.Teşekkürler. :lol::thumbup1:

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
selamlar tam 5 aydır lg optimus 3d max p720'yi bekliyorum.Türkiyeye p725 olarak getirtildi.Ve öğrendiğime göre p720 ile aynı özellikleri tasımıyor en yani yurt dısındaki cihazla bazı özellikleri aynı değil.mesela nfc gibi.Ama ben yinede pazartesi alıcam büyük bir ihtimal.Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı.Yada henüz ürünü satın alan.Lg servisleri satısa basladı çünkü. Ürün hakkında bilgisi olan yada ürüne sahip olan biri bir inceleme videosu yapabilirmi yada ürün hakkında bilgi verebilirmi.Teşekkürler. :lol::thumbup1:

Henuz ıstanbul bilişimde satılan bir telefonmuş :S yoksa çoktan incelemesi çıkardı.. İnan benimde istediğim ürünlerden bir tanesi bu diğeride Optimus l7.. hangisi benim için uygun olursa diye düşünüyordum ama 3D max konusunda daha ısrarcı duruyorum :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu videoya bakarsan biraz bilgilenirsin.. ben satürn mağazasında gördüm hafta sonu... sürekli şarjda ve insanlar çok inceledikleri için ısınmıştı.. görüntüler gayet iyiydi.. fakat yanımda ki arkadaşım 3D'ye pek alışamadığı için bakmakta zorlandı :)

[video=youtube;gj7BdeDceP8]http://www.youtube.com/watch?v=gj7BdeDceP8[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım p 725 i harika bi telefon htc evo 3d alıcaktım ama bulamadım mecbur bunu aldım güzel bi telefon öneririm alacak olanlara

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ben aldım p 725 i harika bi telefon htc evo 3d alıcaktım ama bulamadım mecbur bunu aldım güzel bi telefon öneririm alacak olanlara

Mecbur derken ? bekleseydiniz de almak istediğinizi alsaydınız :S
neyse alınmış alınmıştır. nasıL buldunuz? tavsiye ediyormusunuz vede kampanyalımı aldınız ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mrgreen:arkadaşlar her telefonu lullandım bu telefon bi ayrı yahuu :) ((( galaxy beam aldım ilk.. önermem!!!... sonra xperia S aldım kesinlikle En müthiş telefondur ama ekran sarardı... o yapılana kadar annemim galaxy nexus kullandım xperia s e yakın ama sony başka...sonynin sarı ekran sorunu giderilmeyince sattım ve evo 3d ile bu arasında kaldım arkdaş evo aldı ben bunu aldım..evo da htc sense var daha aktif programları ama bu daha hızlı ekranı daha güzel arkadaş değişelim diyor ama değişmem on numara telefon...xperia ion çıkana kadar en iyisi bu :)

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun test sonuçlarını ve detaylı incelemelerini bulabileceğimiz adresler varmı.yukardaki incelemenin dışında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bendede var herseyı ıyı guzel bı telefon ama sarj konusu fıyasko sarj taıntınız varsa baska telefon almanızı oneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun özellikleri hızı vs. çok iyi fakat şarj ömrü çok kötü bana şarj 8 saat zar zor yetiyor şarj konusunda sıkıntı yaşamak istemeyenlere tavsiye etmem

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ekran parlaklığı şarjı birazcık fazla götürüyor lakin ekran parlaklığını kısarsanız şarjınız bir gün yeterli olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefona android güncellemesi ne zaman gelecek bir bilgisi olan varmı ?