Merhaba
Baslangic olarak yapilmasi gereken o zaten. Oncelikle fabrika ayarlarina donup guncelleme varsa yukleyin. Muhtemelen de sorun duzelecektirTelefonumu alalı 5 ay falan oldu su sıralar kapanıp duruyor.Marketten yüklediğim programlardan olabilirmiş.Fabrika ayarlarına geri yüklesem sorunum çözülür mü sizce ?
Baslangic olarak yapilmasi gereken o zaten. Oncelikle fabrika ayarlarina donup guncelleme varsa yukleyin. Muhtemelen de sorun duzelecektir
duzelecek..Deneyeceğim inşallah düzelir![]()
Geçmiş olsun, yüklemiş olduğun farklı uygulamalar yüzünden telefonun farklı farklı işler yapabilir.. Bunun için arkadaşında dediği gibi fabrika ayarlarına dönmen olacaktır. Ama not olarak söylemek istedim.. Tüm yüklemiş olduğun uygulamaların silinecek![]()
Anladım.Peki fabrika ayarından sonra tekrar yuklemem gereken uygulamalar var onları napacağım![]()
Kliksada 899 liraya buldum bu makineyi world karta tek çekime yüzde 10 da iade veriyor paranı.Açıkçası dün teknosada biraz kullandım hem hızlı hemde iphone hissi veriyor görüntü olarak , nokia gibi de sağlam görünüyor yalnız kullanım olarak nasıl ?Ayrıntılı olarak bir yazı yazarmısın