LG optimus 3d max Kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dazu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Telefonumu alalı 5 ay falan oldu su sıralar kapanıp duruyor.Marketten yüklediğim programlardan olabilirmiş.Fabrika ayarlarına geri yüklesem sorunum çözülür mü sizce ?

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Baslangic olarak yapilmasi gereken o zaten. Oncelikle fabrika ayarlarina donup guncelleme varsa yukleyin. Muhtemelen de sorun duzelecektir

Deneyeceğim inşallah düzelir :(

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Geçmiş olsun, yüklemiş olduğun farklı uygulamalar yüzünden telefonun farklı farklı işler yapabilir.. Bunun için arkadaşında dediği gibi fabrika ayarlarına dönmen olacaktır. Ama not olarak söylemek istedim.. Tüm yüklemiş olduğun uygulamaların silinecek :)

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun, yüklemiş olduğun farklı uygulamalar yüzünden telefonun farklı farklı işler yapabilir.. Bunun için arkadaşında dediği gibi fabrika ayarlarına dönmen olacaktır. Ama not olarak söylemek istedim.. Tüm yüklemiş olduğun uygulamaların silinecek :)

Anladım.Peki fabrika ayarından sonra tekrar yuklemem gereken uygulamalar var onları napacağım :(

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
tekrar yükleyeceksin o uygulamaları :)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Anladım.Peki fabrika ayarından sonra tekrar yuklemem gereken uygulamalar var onları napacağım :(

markete girip ayni mail adresini girdiginde uygulamalarim sekmesi altinda daha once yukledigin tum uygulamalari gorebilmektesin
veye tum uygulamarinin yedegini alirsin ama bence buna gerek yok cunku viruslu bir uygulama soz konusu olabilir
Iste burdan bakabilirsin
https://play.google.com/apps

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
baktın sorun devam ediyor servise götür veya araştır belki yazılımsaldır yakında çıkacak güncellemelerle geçebilir

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki yardimlariniz icin tesekkurler

bambamleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kliksada 899 liraya buldum bu makineyi world karta tek çekime yüzde 10 da iade veriyor paranı.Açıkçası dün teknosada biraz kullandım hem hızlı hemde iphone hissi veriyor görüntü olarak , nokia gibi de sağlam görünüyor yalnız kullanım olarak nasıl ?Ayrıntılı olarak bir yazı yazarmısın

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kliksada 899 liraya buldum bu makineyi world karta tek çekime yüzde 10 da iade veriyor paranı.Açıkçası dün teknosada biraz kullandım hem hızlı hemde iphone hissi veriyor görüntü olarak , nokia gibi de sağlam görünüyor yalnız kullanım olarak nasıl ?Ayrıntılı olarak bir yazı yazarmısın

kapanma sorunu dışında herşey güzel.Yani en azından benim beklentilerimi karşılıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayırlı akşamlar
Benim telefonla ilgili bir sorunum var. Medya sesi açık iken oyuna girip oyunun ayarlarından sesini kapattıgım zaman telefondan aralıkla dııt diye ses geliyor. Garantiye gönderdim en sonunda anakartı değiştirdiler ve aynı sorun devam ediyor. Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?