LG nexus 4

canerakbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG nexus 4 almayı düşünüyorum acaba internet oyun müzik için ideal bir telefonmu fiyatına göre yoksa daha iyileri varmı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] kullanıyor şu an telefonu artısını eksisini daha iyi bilir :)

canerakbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 mp kamerası var ama hakkını vermiyor incelemerde böyle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

caymak üzereyim :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Guncellemeleri en cabuk alması ve boş oldugu ıcın stabıl calısması dısında pek bır numarası yok sankı, bu bosluk zamanla ınsanı sıkabılır bence

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Ö.m attım ama buraya da yazayım. Ses ve kamera konusunda orta ayarda. Zil ve bildirim seslerinde yüksek ses alabilirsin ancak video ve müziklerde pek başarılı değil. Oyunlarda oldukça akıcı.. Real racing 3 sorunsuz oynayabilirsin. En beğendiğim kısmı ekranı, muhteşem... Saf android olması stabilite konusunda büyük bir artı ancak ben dayanamadım ve launcher ve tema değişikliği ile değişikliğe gittim. Çabuk sıkıldım yani. Arkasında Google var.. millet hala 4.1.2 ve 4.2.2 beklerken 4.2.2 kullanıyorum 2 aydır, yakında 4.3 de gelecek...

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ö.m attım ama buraya da yazayım. Ses ve kamera konusunda orta ayarda. Zil ve bildirim seslerinde yüksek ses alabilirsin ancak video ve müziklerde pek başarılı değil. Oyunlarda oldukça akıcı.. Real racing 3 sorunsuz oynayabilirsin. En beğendiğim kısmı ekranı, muhteşem... Saf android olması stabilite konusunda büyük bir artı ancak ben dayanamadım ve launcher ve tema değişikliği ile değişikliğe gittim. Çabuk sıkıldım yani. Arkasında Google var.. millet hala 4.1.2 ve 4.2.2 beklerken 4.2.2 kullanıyorum 2 aydır, yakında 4.3 de gelecek...

Batarya performansı nasıl?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
2 Günmü ? vay bee! Ben hiç tahmin etmiyordum bir akıllı cihazın 2 gün boyunca şarjı devam etsin :D sağlam bataryası varmış..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dayı ne kullanıyorsun yaw 2 gün diyo nasıl 2 gün gidiyo bende kullanıyorum ben 1 günü zor çıkarıyorum 2 gün nasıl gidiyomuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sadece aramalara cevap verir ve mesajlaşırsan 3 günü bile görür..

Telefon boş diyenlere aldırma boş bırakınca 1gb ram kullanan telefon alacağına boşta dururken 500mb harcayan nexus4 daha mantıklı, hem diğer telefondaki özelikleri program yükleyerek getirebilirsin..

Mantık olarak; Yeni bir laptop alırken içi ıvır zıvır dolu olan bir işletim sistemimi tercih edersin yoksa herşeyi kendi istediğine göre ekleyeceğin bir sistem mi?