Lg L70+ Telefon Önerisi

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden boşvermem gerek onuda açıklarsan iyi olur. windovs phone istemiyorum. Asus'a gelirsek Özellileri iyi olabilir fakat bilgisayar üretiminden telefon üretimine geçmeiş bir firmada kronik sorunlar olmasında korkuyorum. Ayrıca telefona ne kadar süre destek vvereceğide önemli. Bu yüzden asus'a şimdilik alınabilir gözüyle bakmıyorum. Önerilerin için teşekkürler. Eğer Bu kriterler dışında farklı telefonlar önerirsen senivirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
L70 güzel cihaz fakat bazı eksi yanları var:
Videoları 480p çekiyor
Hafıza 4Gb
Ve telefon ısındığında ekran parlaklığını düşürüyor ve sen bunu istediğin zaman yükseltemiyorsun :)
Bunlar senin için pek önemli değilse alabilirsin hem lolipop güncellemesini de alacak yani önü açık ;)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
800 tl ye kadar ise zenfone 5 t50 vs bakabilirsin. Dedogin cihaz eger 500 tl alti bir fiyata sahip olsaydi tercih edilebilirdi :)

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden boşvermem gerek onuda açıklarsan iyi olur. windovs phone istemiyorum. Asus'a gelirsek Özellileri iyi olabilir fakat bilgisayar üretiminden telefon üretimine geçmeiş bir firmada kronik sorunlar olmasında korkuyorum. Ayrıca telefona ne kadar süre destek vvereceğide önemli. Bu yüzden asus'a şimdilik alınabilir gözüyle bakmıyorum. Önerilerin için teşekkürler. Eğer Bu kriterler dışında farklı telefonlar önerirsen senivirim.

Asusun herhangi bir kronik sorunu yok ve güncelleme desteği olarakta tüm telefonlarına Android 5.0 gelecek diye açıklama yaptı fakat bu telefona daha güncelleme gelirmi bilinmez,donanımsal olarakta asus daha üstüm lgden

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
500 tl indikten sonra androıd almakta ne kadar akıllıca bılmem 500 tl altı lumıa mantıklı bence

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
500 tl indikten sonra androıd almakta ne kadar akıllıca bılmem 500 tl altı lumıa mantıklı bence

Bu senin telefondan beklentilerinle alakalıdır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanırım şimdilik asus zedfone 6'da karar kıldım.

murderx06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aldım telefonu hız olarak gayet iyi.Lakin ekranı berbat gibi geldi bana sony'den buna geçince doğal olarak.Zenfonelara da baktım da çok büyük ya hani insan onu cebinden çıkarmaya utanır.Azcık küçük olsa alacaktım ama tablet gibi.6 da değildi baktığım 5 ti.6 nasıldır allah bilir.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
O fiyata alınabilecek en güzel cihaz Zenfone 6 dır. Asus köklü bir firma. Ürünleri çoğu zaman hayal kırıklığı olmamıştır.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Zenfone 6 al.

Lg seviyorsan.G2 alabilirsen G2 al.