LG L5 II (E460) mı Lumia 520 mi ?

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg l5 2 mi almalıyım lumia 520 mi sizce ? 500 bütçem var daha çıkamıyorum :) bu ikisi arasından başka cihaz düşünmüyorum. bütçe sebebiyle ağır oyun falan oynamayacam zaten sadece müzik internet whatsapp vs kullanacam bide hill climb, okey vs ufak boyutlu oyunlar o kadar.

Kullanmış kişiler deneyimlerini paylaşabilir mi ?:lol:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Lg l5 2 mi almalıyım lumia 520 mi sizce ? 500 bütçem var daha çıkamıyorum :) bu ikisi arasından başka cihaz düşünmüyorum. bütçe sebebiyle ağır oyun falan oynamayacam zaten sadece müzik internet whatsapp vs kullanacam bide hill climb, okey vs ufak boyutlu oyunlar o kadar.

Kullanmış kişiler deneyimlerini paylaşabilir mi ?:lol:

Aslında biraz kişisel zevk meselesi Lumia bildiğin gibi WindowsPhone işletim sistemine sahip beğeniyormusun onu? L5 II ise Android.

Lumia alırsan çok bişey yapamazsın ama sistem stabil çalışır. LG L5 II alırsan arada kasma yaşayabilirsin malum Android. Lumia internet hızı ve hafıza kapasitesi daha yuksek L5 den ama ben sana Lumia serisinden hiçbir telefonu önermem. Lumia 920 alan arkadaşlarım var pişmanlar 1200TL yi boşuna verdik diyorlar. Onun için lumia dan sonra senin için tek seçenek LG L5 ise ben L5 al derim ama kasmalardan nefret ediyorum Lumia ya katlanırım diyorsan Lumia 520 de alabilirsin.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ekran boyutları aynı. LG L5 II Android 4.1.2 güncellemesi ile geliyormuş. Uygulama çeşitliliği, daha özgür bir yapıda olması bence daha tercih edilebilir bir durum sunuyor.

Windows Phone deneyimi için Lumia 520 bence iyi bir tercih olmaz.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında biraz kişisel zevk meselesi Lumia bildiğin gibi WindowsPhone işletim sistemine sahip beğeniyormusun onu? L5 II ise Android.

Lumia alırsan çok bişey yapamazsın ama sistem stabil çalışır. LG L5 II alırsan arada kasma yaşayabilirsin malum Android. Lumia internet hızı ve hafıza kapasitesi daha yuksek L5 den ama ben sana Lumia serisinden hiçbir telefonu önermem. Lumia 920 alan arkadaşlarım var pişmanlar 1200TL yi boşuna verdik diyorlar. Onun için lumia dan sonra senin için tek seçenek LG L5 ise ben L5 al derim ama kasmalardan nefret ediyorum Lumia ya katlanırım diyorsan Lumia 520 de alabilirsin.
teşekkürler. Malum bu fiyata fazla bir şey beklememekteyim telefondan ama hani beklentilerim sosyal ağlar, genel sıkıntı çıkmaması vsdir. yani bir donma, çökme vs olmasını istemem. pekala genel windows phone sorunlarından bilginiz var mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekran boyutları aynı. LG L5 II Android 4.1.2 güncellemesi ile geliyormuş. Uygulama çeşitliliği, daha özgür bir yapıda olması bence daha tercih edilebilir bir durum sunuyor.

Windows Phone deneyimi için Lumia 520 bence iyi bir tercih olmaz.
teşekkürler. genel manada sıkıntı yaşatır mı bana bu donanım. oynayacagım oyunlar ufak olur androidde. Hill climb okey, hockey vs o kadar. bunlarla bile kasma yaşatır mı

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=384378]Yılmaz34[/MENTION]

Yok o tür oyunları L5 II de kasmadan rahatça oynayabilirsin bizim söz ettiğimiz kasma o değil uzun bir süre sonra yaşanıcak şeylerden bahsediyoruz ama sen onları daha az görürsün çünkü telefonu yormayacaksın benim fikrim kesinlikle LG L5 II

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorumların için tekrar teşekkürler.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=384378]Yılmaz34[/MENTION]

Cihazı aldığın zaman yorumlarını söylersen sevinirin. İyi akşamlar.