CapScroLL
Profesör
Lg yi salla.Lg nin akıllı telefonu alınmaz.Bugün Vodafone Online Mağaza'da faturaya ek telefonlara göz atayım dedim ve aralarından en güncel ve en düzgün telefonun LG K61 olduğunu gördüm, sipariş verdim eğer beğenmezsem iade edeceğim. Diğer telefonlar arasında direkt giriş seviyesi telefonlar ve iPhone XR vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 111072
Ben LG'den bir atak bekliyorum telefon konusunda. LG G4 kullanıyorum bu sene sonu 5.yılına girecek. Eğer güzel bir telefon çıkarırlar ise yine LG ile devam etmeyi düşünüyorum. Olmazsa XİAOMİLG severim ama bu telefon baya vasat. Ekran, kamera ve ses kalitesi üst seviye uygun fiyatlı bir model çıkarırlarsa baya alıcısı olur. Kendine has alıcı kitlesi var. Ama bu modelde dediğim 3 özellikte bulunmuyor. V30+ ile neredeyse aynı fiyat. Ama aralarında dağlar kadar fark var.
Hocam lg ekran kalitesi ve ses kalitesi olarak muazzam. Normal kullanıcılar pek önemsemiyor ama bunlar bazıları için önemli detaylar. Özellikle ses kalitesi için lg kullananlar biliyorum.Bu zamanda LG alan varmı gerçekten?
Güzel bir telefon çıkartırsa neden alınmasın ? Ben 5 yıldır LG kullanıcısıyım. Abim LG G3 kullanıyordu her telefon için geçerli 4 sene sonra yavaşlamaya başlayınca LG G6'ya geçiş yaptı ve hala kullanıyor. Abim ile benim vazgeçilmezimdir LGBu zamanda LG alan varmı gerçekten?
gitsin RN8 alsın RN9'dan çok daha iyi.Bütçeyi biraz daha arttırarak redmi note 9 serisine bakabilirsin.
Bence bu saatten sonra redmi 8 serisi alınmaz.gitsin RN8 alsın RN9'dan çok daha iyi.
bal gibi de alınır.Bence bu saatten sonra redmi 8 serisi alınmaz.
kckcksmsmdöföfmAdam ban yemiş.
Random atmak yasak değil mi?kfkdakkskskfkakkf
kckcksmsmdöföfm
değil heralde.Random atmak yasak değil mi?