LG G6 Kullananlar Kulübü

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Bildiğiniz gibi LG, G5 ile beklenen satışları yakalayamamış, V20 ile de az da olsa toparlamıştı. LG G6 ile ilgili söylenenler:
  • İris Tarayıcı: LG İris tarayıcı kullanma dedikodusu çıktı. Sizce kullanacak mı?
    1474485136_iris-scan-641x361.jpg

• Suya Karşı Dayanıklılık: LG, bu tutumu ile ön plana çıkmak ister gibi. İP67 sertifikasına sahip olması bekleniyor

• Yeni Tasarım:
lg-g6-1024x576.jpg

G6'nın Samsung'a benzer bir biçimde ama arka panelinin tamamen cam materyalden yapılma bir tasarımla gelebileceği. İkincisi G6'da G5'teki gibi değiştirilebilir bir batarya kullanılmayacağı ve bataryanın kablosuz şarj olabileceği söyleniyor. Üçüncüsü ise G6'nın 3.5 mm kulaklık girişinin olabileceği yönünde.

• Çıkış Tarihi: 26 Şubat'ta Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor.

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
G6'da da kronik sorunlar baş gösterecektir yine. Yeri geldikçe de buraya ekleme yaparım. Sağlıcakla. Muhabbetle.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben özellikle fiziksel tuş bekliyorum Lg'den ayrıca Usb Type-C ve Quick Charge 3.0 özelliği gelse hiçte fena olmaz ayrıca İp67 için gömülü batarya olması gerekiyor ama o zamanda batarya ile ilgili bir sıkıntı olduğu zaman değiştirmek için servise göndermek gerekecek.:) :(

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Bildiğiniz gibi LG, G5 ile beklenen satışları yakalayamamış, V20 ile de az da olsa toparlamıştı. LG G6 ile ilgili söylenenler:

• Suya Karşı Dayanıklılık: LG, bu tutumu ile ön plana çıkmak ister gibi. İP67 sertifikasına sahip olması bekleniyor

• Yeni Tasarım:
Ekli dosyayı görüntüle 15025
G6'nın Samsung'a benzer bir biçimde ama arka panelinin tamamen cam materyalden yapılma bir tasarımla gelebileceği. İkincisi G6'da G5'teki gibi değiştirilebilir bir batarya kullanılmayacağı ve bataryanın kablosuz şarj olabileceği söyleniyor. Üçüncüsü ise G6'nın 3.5 mm kulaklık girişinin olabileceği yönünde.

• Çıkış Tarihi: 26 Şubat'ta Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor.
Tasarım falan degişmicek iris tarayıcı olmayacak he belki ıp 67 seltifikası olur ama onada ihtimal vermiyorum