LG G5

M

Murat Burç

SDN Okuru
Exynos versiyon da da geçiyor her türlü geçiyor.Konuşalım kardeşim gene geçecek zaten aynı işlemciyi kullanıyor note 7.
Geçiyor iyi hoş ama tur bindirmiyor bu 20 uygulamada 10 saniye fark var kaldı ki iphone performans turunu erken bitirdiği için böyle multitaskingi eri nerdeyse eşit bu telefonların 20 uygulamada 10 saniye her uygulama da yarım saniye yarım saniye giz ardı edilebilir bir rakam ama kamera ekran batarya işlevsellik konusunda note 7 yi geçmezse iphone 7 plus almanın bir anlamı yok

Son düzenleyen moderatör:

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Geçiyor iyi hoş ama tur bindirmiyor bu Hristiyan gerçek 20 uygulamada 10 saniye kaldığı iphone performans türünü erken bitirdiği için böyle multitaskingi eri nerdeyse eşit bu telefonların 20 uygulamada 10 saniye her uygulama da yarım saniye yarım saniye giz ardı edilebilir bir rakam ama kamera ekran batarya işlevsellik konusunda note 7 yi geçmezse iphone 7 plus almanın bir anlamı yok
Multitasking te batıyor zaten
Geçiyor iyi hoş ama tur bindirmiyor bu Hristiyan gerçek 20 uygulamada 10 saniye kaldığı iphone performans türünü erken bitirdiği için böyle multitaskingi eri nerdeyse eşit bu telefonların 20 uygulamada 10 saniye her uygulama da yarım saniye yarım saniye giz ardı edilebilir bir rakam ama kamera ekran batarya işlevsellik konusunda note 7 yi geçmezse iphone 7 plus almanın bir anlamı yok
O 30 saniye dediğiniz fark sürekli açılıyor bilginiz olsun.4 gb ram i var ama ram yetersizliğinden uygulamaları baştan açan bir telefon.Kamera konusuna da gelince hepimiz fotoğrafçıyız sanki yani 2000 tl üstü telefonların kameraları gayet yeterli sonuçlar
veriyor bana göre.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Multitasking te batıyor zaten

O 30 saniye dediğiniz fark sürekli açılıyor bilginiz olsun.4 gb ram i var ama ram yetersizliğinden uygulamaları baştan açan bir telefon.Kamera konusuna da gelince hepimiz fotoğrafçıyız sanki yani 2000 tl üstü telefonların kameraları gayet yeterli sonuçlar
veriyor bana göre.
Multitaskingi taskingi s7 edge nin 35 6s plusun 33 saniye

M

Murat Burç

SDN Okuru
20160825_184255.png

M

Murat Burç

SDN Okuru
O fark açılacak gitgide buraya yazıyorum.Note 7 nin asıl rakibi iphone 7 plus ama iphone 6s plus bile şuanda geçiyor.
Açsın 15 saniye olsun hadi tolere edilebilir bir fark kullanıcıya etkisi fark edilmez ama bir kamera bir batarya bir ekran deneyimi işlevsellik çok fark eder

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Açsın 15 saniye olsun hadi tolere edilebilir bir fark kullanıcıya etkisi fark edilmez ama bir kamera bir batarya bir ekran deneyimi işlevsellik çok fark eder
Kişiden kişiye değişecek şeyler bunlar.Benim için telefon stabil olsun yetiyor.Kamera,batarya benim için önemli değil.Sizin için önemli ise bilemem.

M

Murat Burç

SDN Okuru
3 yıldan sonra android'ler daha kötü merak etme kardeşim...
3 sene android kullanan yakınım var sıkıntısı yok ayrıca yeni cihazlar 3 senesini doldurmadı bunun hakkında yorum yapmak zor ama yazılımları hafifledi hepsinin başlarında bilerek yavaşlatan bir üretici yok ayrıca

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
3 sene android kullanan yakınım var sıkıntısı yok ayrıca yeni cihazlar 3 senesini doldurmadı bunun hakkında yorum yapmak zor ama yazılımları hafifledi hepsinin başlarında bilerek yavaşlatan bir üretici yok ayrıca
s4 ü kullanda bir bak bakalım ? ne kadar iyi çalışıyor bu modelden modele değişir...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
üstünlük sağlamaya çalışmaya gerek yok hepimiz az çok bir şeyler biliyoruz.
Üstünlük değil polemik yapma dostum burada böyle konuşarak polemik yaratıyorsun benim ne kadar çok telefon değiştirdiğimi bilen bilir ben kimseyi küçümsemiyorum.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
nereden biliyorsun kardeşim ? ne bu üstünlük sağlamak ?
Üstünlük sağlamak gibi bir derdim yok dostum ben kimseyi küçümsemiyorum benim ne kadar çok telefon değiştirdiğimi bilen bilir kadir benim nickim değişti diye belki tanımamış olabilirsin Boz Kurt eski nickim belki hatırlamıyor da olabilirsin önceden bir telefon kulübünde beraberdik forumda Android tarafında Galaxy S2'den bu yana forumda paylaşmışlığım var ayrıca iPhone 3G,3GS,4,5,5S,6,6 Plus kullanmışlığım var benim sana orda demek istediğimi yanlış anladın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Üstünlük sağlamak gibi bir derdim yok dostum ben kimseyi küçümsemiyorum benim ne kadar çok telefon değiştirdiğimi bilen bilir kadir benim nickim değişti diye belki tanımamış olabilirsin Boz Kurt eski nickim belki hatırlamıyor da olabilirsin önceden bir telefon kulübünde beraberdik forumda Android tarafında Galaxy S2'den bu yana forumda paylaşmışlığım var ayrıca iPhone 3G,3GS,4,5,5S,6,6 Plus kullanmışlığım var benim sana orda demek istediğimi yanlış anladın.
ha ,tamam kardeş eski isimi hatırladım. :) sen kurusa bakma yanlış anladık birbirimizi...

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hocam g3 4.2.2 veya 4.4.2 ile geldi 5.0.1 ile 6.0.1 aldı g4 5.0.1 ile geldi sanırım 6.0.1 aldı g5 6.0.1 ile geldi 7.0 kesinlikle alacak 8.0ida alacak bu kesin

Umarım alır tabii ki desteğin daha uzun olması yönünde benim de fikrim Android cephesinde.