ulanonur
Öğrenci
lg g5 alicam kullananlar yorum yapabi̇li̇rler mi̇ ? memnun musunuz telefondan ? i̇stedi̇kleri̇ni̇zi̇ karşilayabi̇li̇r mu ? kasma donma gi̇bi̇ sikintisi varmi ? son olarak ta şarji nasil ?
Son düzenleyen moderatör:
kusura bakma hocam buralarda yeniyim bilmiyordum daha dikkatli olurum uzun kullanımda açılanlar olmuş mu ? yada kılıf kullanılmadığında kesin açılıyor mu ?öncelikle merhaba https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/'nı okumanızı öneririm mesajlarımızı tamamı büyük harf ile yazmıyoruz.
sorunuza gelirsek g5 de performans olarak sıkıntı çıkmaz ama alt kısım sert kılıf ile desteklenmezse zaman içerisinde açılmalar olabilir.
kusura bakma hocam buralarda yeniyim bilmiyordum daha dikkatli olurum uzun kullanımda açılanlar olmuş mu ? yada kılıf kullanılmadığında kesin açılıyor mu ?
bu olay için üretilen Spigen Rugged Armor kılıfları var bunları kullandıgın sürece sıkıntı olmazdırSorun değil tekrarlanmadığı sürece. Bir arkadaş açılmadan dolayı garantiye verdiğini söylüyordu kullanıcılara sormak istiyorsan LG G5 Kullanıcıları Kulübü daha faydalı olur sert pleksi kılıflarda sıkıntı olacağını sanmam hele spigen armorlarda
o olay hani uzun kullanımdan öte cihaza baskı uygulandığı zaman oluyor normal geniş cepte veya günlük kullanımda durduk yere açılcağını sanmam ama baskı uygulanırsa açılır en azından benim teşir ürünlerde deneyimlerim böyle