LG G5 ve 9.08 saat ekran süresi mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostlarım, telefonum dün akşam elime ulaştı. Ertesi gün sabah 10 11 gibi %100 şarj ile elime aldım ve başladım karıştırmaya nerde ne var ne yok telefonu didik didik ettim World Of tank, Clash Of Clans, Clash Royale,Real Racing 3 yükledim ve yüklenirkende kamera telefonun kendine has özellikleri hepsiyle zaman geçirdim. Belki 1 saatten fazla video izledim Youtubeden. Yaklasık 2 3 saat oyun oynadım, telefonda görüşme yaptım kısa bir süre. Resim video çektim. Telefonun ısınmasına da şahit olmadım açıkcası. Şöyle bir detay vermek istiyorum telefonu tasarımı inanılmaz derece kolay kullanıma musait yani bana göre... Sizi bilmem :)
Spigen kılıf ve Buff ekran koruyucu ile baya bir sağlaştırdım telefonu. Artık bügünlük tecrübemin sonuna yaklaşmadan bir kaç bir şey daha belirtmek istiyorum.Benim sol gözüm ışığa karşı hassas ekranı %100 de kullandım fakat çok etkiledi gözümü o yüzden ekranı biraz kısmak zorunda kaldım %50'ye kadar benim için ideal rakam buydu. Alway-on Display özelliği açıktı bu kullanım içinde. Parmak izi okuyucu benim hoşuma gitti açıkcası. Yani uzun lafın kısası Lg G5 ile 1 günüm böyle geçti.Umarım bu yazı faydalı olur sizin için

Ekli dosyalar

• Capture+_2016-11-25-18-45-10.png
    Capture+_2016-11-25-18-45-10.png
    180.9 KB · Görüntüleme: 815
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekran süresi değil bu batarya süresi arkdaşın da dediği gfibi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kusura bakmayın o zaman yanlışlık yapmışım şöyle bir düzeltme ekleyim sabahtan ekran görüntüsü aldığım sürece kadar en fazla 1.30 bilemedin 2 saat ekran kapalı kalmıştır. Ve inanilmaz derecede memnun kaldım telefondan. Gerçi memnun kalmada normal 4 5 senedir Galaxy Nexus kulllanıyordum :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Az aşağı inince orda ekran yazar ona tıklayınca ekran süresini görürsün.