Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
G5 şu anda çok güzel bir ürün gibi gözükse de çıktığında fiyaskolar yaşayabilir. O yüzden çıkmasını bekleyin, test edin ; ondan sonra tekrar konu açarsınız.
G5'in bazi ulkelere daha dusuk bir islemciyle gidecegini okumustum. Ama bunlarin arasinda Turkiye yoktu diye hatirliyorum. Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
Note 5'in nasil bir urun oldugunu biliyoruz inceledik baktik. Ama g5 hakkinda sadece teknik ozelliklerine vaakifiz. O nedenle incelemeden birsey demek dogru olmaz. G5 in gelmesini bekleyin.
Onermek istedigimiz urunler tabiki olucak. Samsung s7 ailesi, lg g5 den daha iyi gibi duruyor suan ama fiyata gore inceleyince daha net konusuruz. Samsung s7 ailesinde her alani gelistirmis ama ozelliklede islemci ve dar alana daha cok batarya konusuna agirlik vermis. Samsung dogru yolda. Para alirken karsiliginda her ozelligini bir adim one atiyor. Gelsin bir bakicaz.