LG G4 mü GM 5 plus mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ms4603
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ms4603

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce gm5 plus mu yoksa lg g4 mü almalıyım

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Lg g4 kamera ekran performansi daha iyi olabilri ama gm 5 plus guncelleme ve yeni bir telefon olacak:)
Tabi senin tercihin bence g4 al nede olsa o bir amiral performansi daha iyi olacaktir

ms4603

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah kardeşim teşekkürler

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
G4 güncelleme hariç yönden iyi diye düşünüyorum. G4 alabilirsin. 1300 olmuşken.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
GM 5 Plus tanıtıldığı gibi gelirse Türkiyeye bence fiyat performan açısındanda iyi

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Acikcasi iki uruni kiyaslamak pek dogru degil. Cunki biri ust segment digeri orta segment urunler. Guncelleme destegi gm5plus daha basarili. Buyuk ihtimalle gm5plus'in batarya performansi da lg g4'den daha.basarili olur. Onun disinda butun donanim konularinda lg g4 daha iyi bir urun. O nedenle lg g4 tercih etmelisiniz.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
lg g4 tabikide.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Merhaba,

Acikcasi iki uruni kiyaslamak pek dogru degil. Cunki biri ust segment digeri orta segment urunler. Guncelleme destegi gm5plus daha basarili. Buyuk ihtimalle gm5plus'in batarya performansi da lg g4'den daha.basarili olur. Onun disinda butun donanim konularinda lg g4 daha iyi bir urun. O nedenle lg g4 tercih etmelisiniz.

GM5 Plus orta segment bir telefon ama diğer markaların amiral gemileriyle yarışacak bence tek eksiği snapdragon 617 kullanması ayrıca ön kamerasının 13 mp olması üstünlük sağlıyor. Aynı zamanda ısınma sorunuda olmayacak gibi görünüyor LG G4 de ısınma sorunu yaşayanlar var.Fiyat açısından bakarsakta evet G4 te fiyat düşürdü sonuçta en başta tasarıma bakıyor herkes, eline güzel gelen hangisiyse onu tercih etmek daha iyi

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
GM5 Plus orta segment bir telefon ama diğer markaların amiral gemileriyle yarışacak bence tek eksiği snapdragon 617 kullanması ayrıca ön kamerasının 13 mp olması üstünlük sağlıyor. Aynı zamanda ısınma sorunuda olmayacak gibi görünüyor LG G4 de ısınma sorunu yaşayanlar var.Fiyat açısından bakarsakta evet G4 te fiyat düşürdü sonuçta en başta tasarıma bakıyor herkes, eline güzel gelen hangisiyse onu tercih etmek daha iyi
Şimdi beyle neyi kıyasladığınıza bağlı bu konu. GM5+ modeli orta segmentte etkili olacak bir model beklentisi içindeyiz. Sanırım bu konuda hemfikiriz. Ama konuya göre yorum yaparsak daha mantıklı olucak. Lg g4 ün kamera ve ekran performansına yakın ve aynı performansı sadece samsung s6 ailesi note 5 verebiliyor. Bu ürünlerin fiyatları en az 2100 tl. Şimdi bu açıdan baktığımızda gm5+ modelini lg g4 ile karşılaştımak doğru olmuyor. İşlemci olarak da orta segmente ust segment diye bir kıyaslama yaparsanız buda doğru değil. Zaten fiyatlarıda aynı değil ürünlerin. O nedenle 1000 tlye ürün bakıyorsanız gm5plus 1500 tlye ürün bakıyorsanız lg g4'dür bu konunun cevabı.

canberk_12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g4 güzrl bir tercih olur android sürümü geç te olsa geliyor ve kamera performansı iyi 3000 milamper bataryasıda seni yarı yolda bırakmaz gm 5 daha yeni bir tekefon va android açısından son sürüm telefonu diyebiliriz ve diper telefonlardan farlı usb type c var yeni olarak ama lg g4 alırsan daha rahat edeceğini düşünüyorum

canberk_12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g4 güzrl bir tercih olur android sürümü geç te olsa geliyor ve kamera performansı iyi 3000 milamper bataryasıda seni yarı yolda bırakmaz gm 5 daha yeni bir tekefon va android açısından son sürüm telefonu diyebiliriz ve diper telefonlardan farlı usb type c var yeni olarak ama lg g4 alırsan daha rahat edeceğini düşünüyorum
Yanlışım varsa affola

Emir Barlık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben herşeyden önce arayüzü stabil olan GM 5 Plus alırdım arayüzün sade olması bence daha önemli ama karar sizin

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Çok yüksek kamera beklentilerin yoksa 5 Plus'ı tavsiye ederim G4'ün işlemcisi 808 GM 5 Plus'ın işlemcisi 617'den çok daha güçlü ancak ekran ile birlikte çok yüksek güç tüketiyor. GM 5 Plus total de G4'den daha iyi durumda. Tekrar ediyorum kamera beklentilerin önemli G4'ün ekran ve kamerasının 5 Plus'ın önünde olduğu bir gerçek.

burakyeşilnar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, daha erken ama general mobile 5g plus çok hoşuma gitti fiyatıyla birlikte bu iki telefon arasında kaldım.benim önceliklerim ön (selfie) kamerası çok önemli benim için ana kameranın hiç bir önemi yok.diyceksiniz ki desire eye alın ama bunu ikisi arasında karar vermek istiyorum.gm 5g plus gerek 13 mp özçekim kamera gerek tasarım gerek yeni nesıl işlemci type -c bağlantısı 32gb hafıza ve 3 gb ram ve güncelleme artısı ,g4 ile hemen hemen aynı özelliklerde ve biri 999 tl diğeri 1299 tl fiyat farkı önemli değil. sizce hangisini tercih etmeliyim. gm 5g plus incelemesinden sonra karar vermem gerekecek ama yinede ön bilgi için sormak istedim.

Son düzenleyen moderatör:

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
G4 al cunku kamera islemci her konuda daha iyi performans verecektir. Yani sunun surasinda gecen senenin amirali o cok cabuk unutuyorsunuz

Aliyvuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gm5 plus al kardeş hem çok güncel bi telefon olacak hemde donanım konusunda çok iyi usb type- c ile gelecek hizli sarj olacak hizli veri aktarimi olacak zaten seninde soyledigin gibi onde 13mp kamera var .. Tasarim konusunda g4 den daha basarili .. tabi birde fiyat olayı var...??

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Şu an note 5 kullanıyorum ve gm 5 plus fazlasıyla cezbetti beni. Güncelleme desteği, saf android arayüzü, usb type c portu ve hızlı şarj özellikleri çok iyi. Şu an bende çıkmasını ve kamera performansını test etmeyi bekliyorum. Kamerası memnun ederse alabilirim. Lg g4 her ne kadar kamera ve ekran olarak iyi olsa da kendi zamanında bile ikinci plandaydı bu nedenle tercih etmeyin. Bu saatten sonra lg marka alınacak v10 ve g5 var.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Tabiki G4, dış kapının mandalı GM 5 Plus değil.

1299 liraya da bulunurken (hepsiburada).

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
GMD 5 Plus orta segment bir telefon LG G4 yüksek segmentte amiral gemisi yani. GMD 5 Plus Her ne kadar saf android olsa da siz LG G4'ü tercih edin performans ve özellikle kamera konusunda.