LG G4 - Lutfen yardim edin magdurum

Silvester2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle merhabalar.
Tam olarak 2 ay once bilinmedik bi nedenden dolayi telefonum kapandi daha da acilmadi. Internetten arastirdigimda ise anakartin yanmis oldugunu ogrendim. Telefonu garanti servisine yolladim ve bekledim. 20 is gunu icinde yeni telefon gelir denmisti bana. Ama bugunle beraber 60 gun oldu ve telefon halen ortada yok.
Lgyi aradigimda imei nosunu istiyorlar ki ben telefonu kutusuyla beraber yollamistim. Magdurum arkadaslar napabilirim yardim edin lutfen

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Faturasıda mı elinizde değil? Orada ürün seri numarası yazar seri numarasından çıkar.

Silvester2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taşınırken nereye gitti bilmiyorum :(

Silvester2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Efendim ben konyada yasiyorum. Abim ise batmanda telefon abimden hediye oldugu icin onun adina kayitli ve ben direk ona yolladim telefonu. O da aldigi avea bayiye vermis ordanda diyarbakira gitmis.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Efendim ben konyada yasiyorum. Abim ise batmanda telefon abimden hediye oldugu icin onun adina kayitli ve ben direk ona yolladim telefonu. O da aldigi avea bayiye vermis ordanda diyarbakira gitmis.
Abinizin elinde avea bayisine verdiğine dair bil belge olmalı cihazı teslim alan avea bayisi verir .