LG G4 Kronik Sorunlar Devam Ediyor mu?

Yusuf Cevizci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ay içinde LG G4 alma gibi bir planım var, fakat araştırmalarımda ghost screen, bootloop gibi sorunları olduğunu gördüm. Bu sorunlar hala devam ediyor mu ve bu sorunlarla karşılaşmamak için hangi serisini almalıyım ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İlk seride sorun vardı. Şu ankilerde sorun yok. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Şahin Emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
10 aydır g4 kullanıyorum. bootloop veya ghost screen sorunu yok. sanırım yeni seri. zaten yenı serilerde ghost screen olmaması için kontrast değerini düşürdüler. telefon genel kullanımda bi sıkıntı çıkarmıyo kamera ekran ve ses gerçekten iyi. eksilerine gelicek olursak şarj olayı sıkıntı.3 saat ekran süresi alırsın. yani masa başı bi işin yoksa powerbanka muhtacsın ve telefon yazın gerçkten ısınıyo. özellikle snapchat ve periscope gibi uygulamalarda bildiğin yanıyo. korkudan teli kapatıp,bataryayı çıkarıp buz dolabına koydugumu bılıyorum teli. ama çok sık kullanmadığımdan bu uygulamaları pek dert etmedim. ve sana tavsiyem bu cihaz yerine xiomi mi5 alman. g4 artık eskidi yeni teknolojiye sahip cihazlara yönelmen mantıklı olur. bütçeni yazarsan yardımcı oluruz

Yusuf Cevizci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir başka kişi, halen sorunun devam ettiğini, hatta LG V20'de bile bootloop sorunun çıktığını söyledi. Kafam karıştı açıkçası.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bütçem en fazla 1300tl. Xiomi Mi5'i biliyorum ama ben daha çok performans değil de şekil arıyorum. Çok ağır oyunlarla,vb. şeylerle zorlamayacağım cihazı.

Şahin Emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
multimedya olarak kullanıcaksan samsung a710 var ekran ve kamerası iyi,max 1300 demişssin ama samsung c7 var 1400 tl. bunlar tasarım olarak güzel cihazlar. xparia xa ultra var tam bi multimedya telefonu ama onunda mAH baya düşük sarj durumu nasıldır bilmiyorum

Yusuf Cevizci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G4'ün sarjı %50 parlaklık ortalama bir kullanımla kaç saat gider ?

Şahin Emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
LG G4'ün sarjı %50 parlaklık ortalama bir kullanımla kaç saat gider ?
bak şuan tel elimde parlaklık %40 sarj %55 sadece whatsap sosyal medya(video yok) 23:30 a kadar rahat gider.ama normalde ben parlaklığı otomatik yapıyorum,dışarda olunca da %90 lara cıkıyo parlaklık ve şarjın bitmesini üzülerek izliyosun