Lg g4 garanti

hsyn079

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lg g4 almayı düşünüyorum para sıkıntısı var biraz en ucuz gittigidiyorda 1.850 TL ama garanti olarak ithalatçı firma garantisi diyor. Diğer ürünler lg g4 ler misal 2bin tl fln 2.100 ama onlarda garantisi farklı delta garantili fln para sıkntısı olduğu için 1.850tl ye LG G4'ü alsam sıkıntı olrmu garanti konusunda nolur nolmaz yani ?

QuadShock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet olur. Paralel ithalat cihazlar bugün var yarın yok. Müşteri memnuniyeti ve teknik servis olarak birşey beklemeyin.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Lg g4 almayı düşünüyorum para sıkıntısı var biraz en ucuz gittigidiyorda 1.850 TL ama garanti olarak ithalatçı firma garantisi diyor. Diğer ürünler lg g4 ler misal 2bin tl fln 2.100 ama onlarda garantisi farklı delta garantili fln para sıkntısı olduğu için 1.850tl ye LG G4'ü alsam sıkıntı olrmu garanti konusunda nolur nolmaz yani ?
ya cihazda fark yok aynı cihaz fakat garantisi yanındaki aksesuarlar falan farklı yada olmayabilir....

AxeDas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim aynı sorun bende de vardı birçok yerlere sordum hatta burdada bir konu açtım sen gibi herkes kötü diyor. Garanti süresi bile değişiyormuş yani belki aylarca telefonsuz kalabilirsin, kimin yaptığını da bilmiyosun bu arada. Ben sonra ikinci ellere bakmaya başladım sıfır ayarında sadece faturası kesilik olanlar mesela 1900 TL ye bile var LG Türkiye garantili ama sen "ben ikinci el almam" diyorsan bişey diyemem.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Paralel ithalat telefon alınmaz. Servisleri berbat. Geçen sayfa adminlerimizden İsmail abi LG g2 sini servise götürmüş, karşılıklı oturup problemini anlatıyor önünde telefonu düzeltiyor, açılacaksa içi açılıyor hepsi önünde oluyor. 5 Dakikada hazırlayıp veriyorlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/905383629555639

emrah1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalat telefon alınmaz. Servisleri berbat. Geçen sayfa adminlerimizden İsmail abi LG g2 sini servise götürmüş, karşılıklı oturup problemini anlatıyor önünde telefonu düzeltiyor, açılacaksa içi açılıyor hepsi önünde oluyor. 5 Dakikada hazırlayıp veriyorlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/905383629555639

Hocam tavsiye etmem demişsin örnek olarakta bir kişiyi verip facebook sayfasının paylaşımını vermişsin ama facebook paylaşımındaki kişi şikayetini değil memnuniyetini dilegetirmiş nasıl olcak ? :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam tavsiye etmem demişsin örnek olarakta bir kişiyi verip facebook sayfasının paylaşımını vermişsin ama facebook paylaşımındaki kişi şikayetini değil memnuniyetini dilegetirmiş nasıl olcak ? :D

Verdiğim facebook sayfası bana ait. Adminlerimizden birisi LG'nin servisine götürmüş, yani paralel ithalat değil. Bu yüzden memnuniyetinden bahsettim.

Paralel ithalat garantisinde böyle memnuniyet falan yok yani onu anlatmaya çalıştım :)

emrah1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verdiğim facebook sayfası bana ait. Adminlerimizden birisi LG'nin servisine götürmüş, yani paralel ithalat değil. Bu yüzden memnuniyetinden bahsettim.

Paralel ithalat garantisinde böyle memnuniyet falan yok yani onu anlatmaya çalıştım :)

Teknoloji biraz şans işi.. Vintek'de sonuç itibari ile ithalatçı firma.. Telefonu düşürüp kırarsan öyle yada böyle garantiye girmiyor sonuçta.. O yüzden ben büyük distiribitörlere sıcak bakmıyorum. Parası çok olan tabi gitsin Başarı garantili v.s alsın ama köklü bir telefoncu yıllardır varlığından haberdar olduğunuz bir telefoncu garantisini veriyorsa ithalatçı firmadan alınabilir diye düşünüyorum. Kişisel fikrim bu konuyla ilgili şüphelerimi ve deneyimimi paylaştım.. Bilginiz varsa sizlerinde konu hakkında paylaşımını beklerim

http://forum.shiftdelete.net/lg/422541-lg-g4-deneyimim-ve-ithalatci-firma-sorunsali.html