Lg G4 İthalatçı Garantisi Nasıl ?

İthatçı Üründen Memnun musun?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

boboerman

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaslar

Baslıkta belirttıgım gıbı Lg G4 almayı dusunuyorum bütçem 1300 tl. Ama G4 Türkiye garantilisi 1600 cıvarı o yüzden ithalatçı olarak almayı düşümüyorum 1250 tl cıvarı
Demek istedigim İthalatçı olarak çogu firma Delta Servis garantisinde, ürünü aldıgım zamn garanti acısında sorun yasarmıyım ithalatcı ürün kullanan arkadaslar varsa yardım olur musunuz? Teknık servıs acısanda sıkıntı yasayanlar var mı?

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Merhaba arkadaslar

Baslıkta belirttıgım gıbı Lg G4 almayı dusunuyorum bütçem 1300 tl. Ama G4 Türkiye garantilisi 1600 cıvarı o yüzden ithalatçı olarak almayı düşümüyorum 1250 tl cıvarı
Demek istedigim İthalatçı olarak çogu firma Delta Servis garantisinde, ürünü aldıgım zamn garanti acısında sorun yasarmıyım ithalatcı ürün kullanan arkadaslar varsa yardım olur musunuz? Teknık servıs acısanda sıkıntı yasayanlar var mı?
Çok sıkıntı olmaz sadece yenisini vermek yerine tamir falan ederler.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
alacağın telefonun serisini sor. 500 lü seriler 2015 üretimi çoğunda sorun çıkıyor
600 lü seriler 2016 üretimler. 600 lü serileri almanı öneririm.

buna rağmen kronik sorunlar olan bootloop gibi sorunlar çıkma ihtimali var elbette.

benim kullandığım g4 601 serisi şubat sonu almıştım. 5. ayı devirdi bir sorun çıkmadı henüz.

fakat sorun çıkmayacağının bir garantisi yok. telefon gayet güzel ama bu kronik sorun yüzünden şu an ki aklım olsa almazdım

boboerman

Asistan
Reaksiyon puanı
2
alacağın telefonun serisini sor. 500 lü seriler 2015 üretimi çoğunda sorun çıkıyor
600 lü seriler 2016 üretimler. 600 lü serileri almanı öneririm.

buna rağmen kronik sorunlar olan bootloop gibi sorunlar çıkma ihtimali var elbette.

benim kullandığım g4 601 serisi şubat sonu almıştım. 5. ayı devirdi bir sorun çıkmadı henüz.

fakat sorun çıkmayacağının bir garantisi yok. telefon gayet güzel ama bu kronik sorun yüzünden şu an ki aklım olsa almazdım
bootloop ve greenshot sorunları 600- 605 serilerinde devam edıyormuş lg tr garantısı bıle sorunluymus hala ,
SONY XPERIA XA ULTRA alamaya karar verdım tavsıye eder mısınız?

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
g4 le xperia xa yı kıyaslama bile al g4 kafan rahat etsin