LG G4 DUAL SİM VE TEK SİM FARKI

şerife güldibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G4 alacagım hepsiburada üzerinden ithalatçi garantili fakat iki seçenek var hangisini almalıyım ? ikisi arasında fark var mıdır??

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
halaa almadıysan yardımcı olayım, ben her ikisini de gördüm ve biliyorum

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Sen satıcısı hepsiburada olanı al bennde ikisinin arasinda kaldım hepsiburada satıcılı olan dualsim olanı aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Araştırdım dualsim ile tek sim arasında bildigim kadariyla dualsim in bataryası tek sime göre biraz daha şarjı yiyor. Ama fark çok az. Tavsiyem hepsiburada saticili olanı al.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Sadece o değil, çift simle isiniz yoksa boşuna almayın hem bazı yerlerde daha pahalıya satılıyor. Bakin mesela h818p cift sim modelini kullanmıştım, hem farkli model oldugu icin guncellemelerde pek uzerinde durulmuyor yani ara model gibi olduğu icin oyle. Hem de bataryası tek sime göre daha az gidiyor. Alma pişman olursun.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
LG markası marshmallow 6.0 güncellemesini veren ilk markadır
Sana lg firmasini sormadi, lg g4ün dual sim versiyonunu sordu.
Evet android 6 aldi fakat v20g değil. Lg g4 v20g aldi fakat cift sim olan su an en fazla v20e var o da kendin yuklemen lazim ugrastirici yani. Cift sim ile isin yoksa normal al derim kesinlikle. Bu ara sürüm gibi görülüyor.