• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G4 Android 7 güncellemesi başladı

silindi (4294295)

Son düzenleme:
silindi (4294301)

Son düzenleme:
Ekran filtresi ile düzeltiliyor ben de nedenini bilmiyorum

silindi (4294311)

Son düzenleme:
silindi (4294331)

Son düzenleme:
Bence Lg firması, g4 için 6.0 suikastı başarısız oldu. 7.0 ı yolladı belki bu sefer bütün g4 lerin ana kartlarını yakmayı hedefliyor...

LG V10 larda ilk koreye verildi doğal olarak sonra hong kong ve hemen ardından Türkiyeye . 1 2 hafta geçti aradan bundada aynısı olur umarım . Hayırlı olsun G4 kullanıcılarına şimdiden .

bootlop yazılımla alakalı değil :)

ghost screen uygulama ile düzeltilebiliyor :)
Abi bence yazılımlada alakalı, cihaza uyumlu yapılamayan yazılımlar kronik hatalara sebep olabiliyor, misal cihaza uygun yazılım yapılmadığında cihaza çok fazla yük biniyor işlemci ve ramlerın aşırı ısınması sonucu ekranda sararmalar çiplerde kalıcı hasarlar olabiliyor, nedense bu lg de bootlop hataları kronik sorunlar andorid 6.0 da çok görülüyor.. Sadece g4 için demiyorum tabi..

Abi bence yazılımlada alakalı, cihaza uyumlu yapılamayan yazılımlar kronik hatalara sebep olabiliyor, misal cihaza uygun yazılım yapılmadığında cihaza çok fazla yük biniyor işlemci ve ramlerın aşırı ısınması sonucu ekranda sararmalar çiplerde kalıcı hasarlar olabiliyor, nedense bu lg de bootlop hataları kronik sorunlar andorid 6.0 da çok görülüyor.. Sadece g4 için demiyorum tabi..
iyi güzel diyorsun da lg o kadar da saçmalamaz bence ya :)

Arkadaşlar g4 h818p modeli cihazım var android 7.0 geldi mi