muhammet516
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar lg g4 alınırmı yoksa 400 lira fazla para verip lg g5 almak mantıklı mı yada baska telefon onerirmisiniz ( xiaomi ve x ultra onermeyin)
Haklisin ama g4 ve g5 arasinda 2-3 kat fark yok performans bakımından yaniSp 808, güç tüketiminin azalması için 810un kırpılmış varyasyonu. Frekans gızı ve çekirdek sayısı azaltılmış bir işlemci. G5 almak daha mantıklı. Adreno 418 mi yoksa adreno 530 mu siz düşünün..
Performans bakımından yok ama oyunlara geldi mi g4 cortluyorHaklisin ama g4 ve g5 arasinda 2-3 kat fark yok performans bakımından yani
Sentetik testlere değilde günlük kullanıma bakmak lazım, ve günlük kullanımda pek fark etmeyecektirTam 2 kat fark var birinin antutu şu 60 bin birinin 130 bin
G5 tabiiki. Sonuçta bu senenin amiral gemisiHangisi beni 3 4 yıl rahat götürür oyun falanda oynuyorum
Günlük kullanımda FPS farkı fark ediyor ayrıca G5 video ve batarya kısmında çok daha avantajlı G4'e göreSentetik testlere değilde günlük kullanıma bakmak lazım, ve günlük kullanımda pek fark etmeyecektir
Arkadaşlar lg g4 alınırmı yoksa 400 lira fazla para verip lg g5 almak mantıklı mı yada baska telefon onerirmisiniz ( xiaomi ve x ultra onermeyin)[/QUOTE
g4lerde çok kronik sorun var lg g5 öneririm...
Lg serilerinde sürekli servis hikayeleri mevcut.hiç bir şekilde tavsiye etmem, kronik hata sorunlarını bir araştır istersen g4 için. ve müşteri memnuniyetsizliğini:
Yani Sony'nin servisi gibi.LG telefonlar tercih edilebilir ama biraz zorlayıp G5 almanız daha iyi olabilir. Bence aklında olması gereken tek soru; Vintek yetkili servisi...
Telefonda teknik problem olursa bu servis süründürür.
sony servisi ile ilgili bu yönde rastladığım çok sorun yok. Bilişim sektöründeyim. Vintek süründürür onu bilip almak gerek.Yani Sony'nin servisi gibi.![]()
Çok şikayet duydum da.sony servisi ile ilgili bu yönde rastladığım çok sorun yok. Bilişim sektöründeyim. Vintek süründürür onu bilip almak gerek.
Bir çok kişi sıvı soğutmanın İşe yaradığını söyledi.G4 önermiyorum.Yerşne Şiddetle G5 öneririm.Çünkü G4 tonla sorun taşıyan bir cihaz,yani nasıl bir eski seri note 7 kullanıcısı telefonun patlayacağından korkarsa,G4 sahibi de bootloop ve Isınmadan korkar.
Sıvı soğutma derken?O desktop pc için değil miydi?Bir çok kişi sıvı soğutmanın İşe yaradığını söyledi.