LG G4 5V 3.100mA şarj desteklermi ?

akkocc00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Yeni bir LG G4 satın aldım içerisinden çıkan şarj cihazı 5V 1.8A dolayısı ile çok yavaş bir şarj gerçekleştiriyor 3000mah batarya olunca, bunun yerine Ttec marka orjinal lisanslı çift usb girişli 5V 3.1000mA şarj cihazı aldım ve bir defa bu şarj cihazı ile şarj ettim gayet hızlı şarj etti ve memnun kaldım, merak ettiğim nokta cihaza bu şarj aleti zarar verirmi bir yerini yakarmı ne olursa olsun herhangi bir zararı olurmu?

Eğer zararı var ise orjinal şarj aleti ile kullanacam.

Yorumlarınız için teşekkürler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu kadar yüksek amper cihaza zarar verebilir. 1.8 a de zaten gayet hızlı, normalde standart 1 A. 3.1 A bayagi yüksek sıkıntı yaratabilir.

akkocc00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar yüksek amper cihaza zarar verebilir. 1.8 a de zaten gayet hızlı, normalde standart 1 A. 3.1 A bayagi yüksek sıkıntı yaratabilir.

Teşekkür ederim 1 defa şarj ettim sadece bu sorun çıkarırmı sizce zarar verdimi cihaza ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Teşekkür ederim 1 defa şarj ettim sadece bu sorun çıkarırmı sizce zarar verdimi cihaza ?
Zarar öyle kolay olmaz uzun süreli kullanimda verir genelde. Anlik 1 seferlik kullanimda olmaz, ama bazi riskler var genede.

akkocc00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zarar öyle kolay olmaz uzun süreli kullanimda verir genelde. Anlik 1 seferlik kullanimda olmaz, ama bazi riskler var genede.

Teşekkür ederim son bir sorum daha olacak, şarjım yüzde kaç olunca şarj etmeliyim ben genelde hep full tutardım eski telefonlardada %60 a gelince takardım %100 ederdim bunun zararı varmı herkes %10 olmadan takma diyor ?