LG G4, 16 MP Kamera İle Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G4, 16 MP Kamera İle Geliyor!

LG'nin MWC 2015 kapsamında duyurması beklenen yeni amiral gemisi modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. LG G4'ün kamerası 16 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
telefon yapma güncelleme ver lg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
G2 nin altı telefonlar güncelleme alması çok zor kameranın 16mp olmasndan çok iyi bir sensör kullanılması önemli olan G2 kullanıyorum gündüz sorun yok gece berbat.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Güncelleme vermiyormu diğer android üreticileri hariç (motorola nexus serisi hariç [motorolada saf android zaten nexusta]) , bu arada LG nin telefon yapması lazım ben sadece LG nin telefonlarında heyecanlanıyom G4 le nasıl şaşırtıcı bir özellik sunacağını merakla bekliyorum. Edit: orası biraz anlaşılması zor olmuş mesela samsungda htc de sony de yada başka bir markada LG ne kadar veriyorsa o kadar veriyor zaten eski LG ile karıştırmış olmayasınız

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Güncelleme vermiyormu diğer android üreticileri hariç (motorola nexus serisi hariç [motorolada saf android zaten nexusta]) , bu arada LG nin telefon yapması lazım ben sadece LG nin telefonlarında heyecanlanıyom G4 le nasıl şaşırtıcı bir özellik sunacağını merakla bekliyorum. Edit: orası biraz anlaşılması zor olmuş mesela samsungda htc de sony de yada başka bir markada LG ne kadar veriyorsa o kadar veriyor zaten eski LG ile karıştırmış olmayasınız
bize ne diğer telefon markalarından l5 l7 l9 a neden kitkat yok ben bunu düşünüyorum sen şimdi L5II L7II L9II verdi o yeterde dersin

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
bize ne diğer telefon markalarından l5 l7 l9 a neden kitkat yok ben bunu düşünüyorum sen şimdi L5II L7II L9II verdi o yeterde dersin

Düşük modellere iphone dan başka güncelleme veren firma varda biz mi bilmiyoruz :) sadece lg için değil çoğu telefon için böyle

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Düşük modellere iphone dan başka güncelleme veren firma varda biz mi bilmiyoruz :) sadece lg için değil çoğu telefon için böyle
ıphonede bozulsun kassın yavaşlasın diye veriyorda yani bize ne diğer markalardan şimdi konumuz lg burda :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bende bunu kastediyorum LG nin büssürü telefonu var neden o kadar eski telefona güncelleme vermekle uğraşsın ki diğer markalarda uğraşmıyo , ha uğraşırsa iyi kullanıcıları memnun eder ama zorundada değil bence 2 yıl sonra tabikide herkes güncelleme ister orda haklsınız ama birde LG tarafından düşünün televizyon buzdolabı çamaşır makinesi filan bile üretiyo sadece telefon değil.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu nasil lg fanligidir boyle. Sony veriyor. Htc veriyor ? Bunlar enayimi ?
Hangi modellerine veriyor söyle bakalım bu arada ben LG veriyor demiyorum vermek zorunda değil diyorum telefonun üstünden kaç sene geçti mesela G2 almıyormu güncelleme alıyor android 5 ide alcak LG fanı olduğum felanda yok objektifim ( G2 kullanıyorum ) ama hangi marka iyiyse onu savunurum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hangi modellerine veriyor söyle bakalım bu arada ben LG veriyor demiyorum vermek zorunda değil diyorum telefonun üstünden kaç sene geçti mesela G2 almıyormu güncelleme alıyor android 5 ide alcak LG fanı olduğum felanda yok objektifim ( G2 kullanıyorum ) ama hangi marka iyiyse onu savunurum.

G2'nin üzerinden kaç sene mi geçti ? 5 sene mi geçti kaç sene geçti ? Daha 1 senelik bir amiral gemisi yenisi çıkalı 2 ay oldu olmadı tabikide g2ye güncelleme verecek. Başka hangi telefonları adam gibi güncellendi ? G2 bile ne kadar geç güncellemeler aldı ? Sony ilk zye bile android 5 verecek neredeyse. 2 sene olmadımı. Htc one serisinin alayına güncellemeyi veriyor. Tamam önceden güncelleme konusunda iyi değildi ama kendini düzeltti desire serisininde birçok üyesi güncelleme alıyor ve alacak. Çinli firmaları geç zaten haftalık güncelleme verenler var. Tamam g2 kötü telefon değil lgde kötü marka değil ama yok beyaz eşyası var tvsi var bilmem ne diye savunma mı olur. Çamaşır makinesine android 5 ve lg arayüzümü uyarlamaya çalışıyorlar ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2'nin üzerinden kaç sene mi geçti ? 5 sene mi geçti kaç sene geçti ? Daha 1 senelik bir amiral gemisi yenisi çıkalı 2 ay oldu olmadı tabikide g2ye güncelleme verecek. Başka hangi telefonları adam gibi güncellendi ? G2 bile ne kadar geç güncellemeler aldı ? Sony ilk zye bile android 5 verecek neredeyse. 2 sene olmadımı. Htc one serisinin alayına güncellemeyi veriyor. Tamam önceden güncelleme konusunda iyi değildi ama kendini düzeltti desire serisininde birçok üyesi güncelleme alıyor ve alacak. Çinli firmaları geç zaten haftalık güncelleme verenler var. Tamam g2 kötü telefon değil lgde kötü marka değil ama yok beyaz eşyası var tvsi var bilmem ne diye savunma mı olur. Çamaşır makinesine android 5 ve lg arayüzümü uyarlamaya çalışıyorlar ?
Tamam siz haklısınız tartışmaya gerek yok.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Tamam siz haklısınız tartışmaya gerek yok.
Hacım boşver bende birçok marka kullandım lg gibisi yok tamam her konuda iddaalı değil ama idare ediyor ve çok kullanışlı.O kadar telefon tanıtılıyor ilgimi çekmiyor artık bende merakla g4ü bekliyorum :)
Ekran full hd g2 boyutunda olursa harika olur kasası da g3 gibi olsun diğer özellikleri mühim değil.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hacım boşver bende birçok marka kullandım lg gibisi yok tamam her konuda iddaalı değil ama idare ediyor ve çok kullanışlı.O kadar telefon tanıtılıyor ilgimi çekmiyor artık bende merakla g4ü bekliyorum :)
Ekran full hd g2 boyutunda olursa harika olur kasası da g3 gibi olsun diğer özellikleri mühim değil.
Evet bende en çok G4 ü merak ediyorum en çok farkı LG yapıyor bakalım nasıl bir özellik getircekler :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Desire 520 bile Lollipop güncellemesini alacak. :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Fanlığa saygım var ama kör olanları anlayamıyorum.

sniper21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar g3e guncelleme verdi iyi guzelde 1 sene once cikan s800 islemcili g flexe lolipopu vermiyor. Tum firmalarda oldugu gibi lg 'de kullanici sayisina ,karına bakiyor. Cokta takmamak lazim aslinda :)