LG G3 ümü satıp 2.el telefon ?

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
850 liraya sattiktan sonra 2.el piyasasında hangi telefonu almalıyım istedigim özellikler;

+Oynadığım tek oyun Clash Of Clans başka bir oyun oynamıyorum telefon da sadece sosyal medyayi takip ediyorum snapchat whatsapp twitter ve haber sitelerini beni 1.5 seneye kadat götürsün istiyorum aklimda nexus telefonlar var siz ne düşünürsünüz?

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Büyük ekrana alışamadım kaba geliyor

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme takıntılı biriyim lenovo güncelleme alir mı?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben olsam bunu alırdım.
urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-4-16gb-beyaz-P71899521

Ama büyük ekrandan dolayı değiştiriyormuşsun, 5.5'' ten 5'' e düşmek pek fark ettirmeyebilir tabi.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Güncelleme takıntılı biriyim lenovo güncelleme alir mı?
şuan kitkat var , lollipop gelicek(resmi olarak açıklandı).Ama çok takıntılı biriysen git android one al.Özellikleri ve performansını görsen bu fiyata harika bir telefon olduğunu görürsün.Tabi son karar senin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
guncelleme takintin var. 1000 tl alti bi urun olucak. oyun oynuyosun.

hepsi birbarada olmuyor ayri ayri degerlendirelim.

guncelleme icin:
1000 tl alti cihazlarda suan tek guncelleme alicak cihaz general mobile 4g. android one serisi bir urun oldugu icin guncelleme destegi en cabuk ve en cok ona olucak.

performans:
1000 tl alti performan icin vodafone smart 6, lenovo p70,turkcell t60 tavsiye ederim. bunlar 1000 tl alti en performansli ihazlar. eline al bak sekli hangisi hosuna giderse onu al.

birde çin telefonlaridan xiaomi mi4 1000 tlye ulkemizde satilmakta. snapdragon 801 islemcili cihaz fiyatina gore cok iyi performans veriyor. ayrica metal kasasiyla dayanikliligida cabasi.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şu an G3'ü satıp muadil telefon almak mantıksız çünkü bulamazsınız.

Z1C, onu da bulmak biraz güç. Tabi vazgeçip z3C arayışına girerseniz bu dediğiniz mantıklı gelebilir. En azından güncelleme alan modeller.

Z1c Marshmallow alamayabilirmiş bu arada not düşmek lazim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Şu an G3'ü satıp muadil telefon almak mantıksız çünkü bulamazsınız.

Z1C, onu da bulmak biraz güç. Tabi vazgeçip z3C arayışına girerseniz bu dediğiniz mantıklı gelebilir. En azından güncelleme alan modeller.

Z1c Marshmallow alamayabilirmiş bu arada not düşmek lazim.

Z1 ve z1c ekran,kamera,hoparlor ses seviyesi olarak berbat. android 6.0 guncellemesi almicak. Z2'den oncesine vermiceklermis yani suana kadar bu durum boyle. z1 tekno marketlerde 999 tlye satiliyor da z1c varmi piyasada yok ki kalmamistir herhalde.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
850 liraya sattiktan sonra 2.el piyasasında hangi telefonu almalıyım istedigim özellikler;

+Oynadığım tek oyun Clash Of Clans başka bir oyun oynamıyorum telefon da sadece sosyal medyayi takip ediyorum snapchat whatsapp twitter ve haber sitelerini beni 1.5 seneye kadat götürsün istiyorum aklimda nexus telefonlar var siz ne düşünürsünüz?
Guncelleme takintin varsa gm4g al kardeş bende kullanıyorum g3 den sonra arka kamera ekran ve hizda düşüş goreceksin ama ilk sen alacaksin güncellemeyi...