LG G3 Şarj Sorunu

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

bi ay önce felan LG G3 telefondan aldım hiçbir sıkıntı yoktu 1 hafta önce sarj girişinde sorun olmaya başladı sarj aletini havaya kaldırınca oluodu 2 gün önce sarj aletimi taktım sarj olmadı 5 10 sn sonra sarj soket yeri ve usb ucu acayip ısındı ve koku geldi yanık kokusu usb ucu siyah olmuştu 3 gün felan oldu sarj soketi hala yanık kokuyor . ve pc görüyordu normalde bugunden itibaren sarj oluyor ama pc görmüyor telefonu hiçbirşey atamıorm ve az once 1 tane 0 lg orjinal sarj aleti almıştım oda taktım bi kaç sn sonra oda acayip ısındı sarj olmadı ve yandı onunda ucu sim siyah oldu telefon un sarj soketi acayip yanık kokuyor. ve suan gene sarj olmuor sadece havaya kaldırınca oluyor lütfen yardım edin deliricem napacagımı bilmiyorum :( :( :(

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Servise ver yeni cihaz iste 1 ay dolmadıysa

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
21.07.2014 tarihinde almışım ama telefonu root lamıştım alırlarmıki . ? :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

cevap yokmu :(

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Root'u hangi programla yaptıysan,Unroot yapacaksın.Bu kadar basit :)

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaptığım programda unroot yok normal bi telefoncuda soketini değiştirsem sağlıklı olurmu acaba şimdi yollsam bile en az 1 2 aya gelmez.

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi bakalim insallah duzelir unroot yapip servise ver gitsin root yaptim diyede hic uzulme donusu vardir elbet eger htc almis olsaydin root atmis olsaydin olmazdi cunk htc sitesinden bootloader kilidini kaldiriyorsun sisteme root oldugu kayit oluyor biri servise gondermisti root edildi diye cevap atmislar :)

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi ben bunu garantiye yolliyim mi telefoncudamı yaptıriyim kararsızım :? .

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaptığım programda unroot yok normal bi telefoncuda soketini değiştirsem sağlıklı olurmu acaba şimdi yollsam bile en az 1 2 aya gelmez.

sakin oyle bisey yapma yeni almissin yazik edersin telefona unroot yap yada bilen biri yapsin telefoncudan yaparsan garanti disi kalir hemde paran gider ben olsam hemen acilen unroot yaparim yollarim varsin 1 ay beklesin garantiden cikmasin bende sali gunu gondericem telefonumu servise

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm da şimdi istesemde unroot yapamıycam soket arzalı . pc görmüo .. of of of hepde bnm başıma gelio :(

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanmıyorum ama denerim rootlu bi şekilde göndersem genede yaparlarmı yapsınlar parasını veririm sıkıntı değil.

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanmıyorum ama denerim rootlu bi şekilde göndersem genede yaparlarmı yapsınlar parasını veririm sıkıntı değil.

sanmiyorum ama yarin bi git sor adamlara boyle boyle de abi dururmum soyle boyle soketi yapsinlar unroot yapsinlar hepsi bu :) ceplerine biraz corba parasi at :) ne guzel olurdu demi sanirim biraz hayal perest oldum ama illaki caresi var peki recovery falan flash ladinmi ?

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
recoverye geçmior telefon download moda alıp flash atım dedim flashı yok olsada nsl atim pc görmüo :( yarın bi şansımı deniyim .s.s

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
recoverye geçmior telefon download moda alıp flash atım dedim flashı yok olsada nsl atim pc görmüo :( yarın bi şansımı deniyim .s.s

market den tam hatirlamiyorum neydi room managermiydi neydi onla flashlaya biliyon sd karta recovery.img at dedigim seylede flash la yada hicbirsey yapma skinti falan yasarsin daha fazla Allah korusun hic durma yarn bi git yuz yuze konus derim bence

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknosa dan aldım yarın gidim konuşiyim bi inş olur ya bide olmassa mis gibi 0 cihazı çöpemi atcam :( peder keser beni

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknosa dan aldım yarın gidim konuşiyim bi inş olur ya bide olmassa mis gibi 0 cihazı çöpemi atcam :( peder keser beni

yok kardesim oyle dusunme vardir caresi merak etme rahat ol ben de o duyguyu cok yasadim sifir telefon aldim aksam root yapim derken yanlis bi islem yaptim falan ozamanlar bisey bilmiyodum telefon acilmadi acayip korktum sonra arastirdim falan cozdum umarim sorunun cozulur yarin buraya yaz kesin cozuldumu cozulmedimi en kotu en kotu ihtimalle itina ile calisan telefoncu bulup yaptirirsin oyle her telefoncuda olmasin arastir iyice olmadi unroot u nasil yapa bilirsin onun caresini bul bence

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benim dayım telefoncu onamı yaptırsam diyorum acaba . :( napacagımı hiç bilmiorm kafam cok karıstı.

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benim dayım telefoncu onamı yaptırsam diyorum acaba . :( napacagımı hiç bilmiorm kafam cok karıstı.

telefoncu ola bilir iyide yapa bilir ama sonucu onemli umarim cok skinti yasamadan kurtulursun ucuz yapar diye falan da dayina goturme once arastirmani iyi yap

alivarol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam sağolun inşallah sorunumu cözerim yarın bilgi veririm teşekkürler :(

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam sağolun inşallah sorunumu cözerim yarın bilgi veririm teşekkürler :(

hayirli cevabini merakla beklicez yarin benimde problemim var pc tanimiyor seninki gibi ama isinma yada yanik olusmuyor takiyorum direk sarj moduna aliyor kendini cozum bulamadim sali gunu servisi aricam amazon.fr den aldim sorunsuz yeni cihaz alirim sanirim