LG G3 MÜ Xperia Z2 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xmenvolver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 3 ay sonra telefon alıcam şuan aklımda 2 telefon var g3 ve z2 bizim buraya havuz yapılacak z2 su geçirmezmiş ama ya geçirirse diyorum ayrıca z2 hapörleri çok iyi kamerasıda sadece yazı olarak iyi gerçekte g3 ten düşük bile görünüyor üstelik g3 autofocus var ama işte bi noktası var 2 telefonda iyi ben şöyle havalı ekran kalitesi güzel dayanıklı performansı güçlü bir telefon istiyorum 3 ay sonraya kadar z3 te ucuzlayabilir z3 te alabilirim ama g4 çıkmaz sony nin kötü yanıda bu çok sık amiral çıkarıyo mesela ben şuanda z3 alsam 1-2 yıl sonra çok eski olucak bi değeri olmıycak film çok izlemem ama 1-2 tane izlerim yurtdışından alıcagm için xperia z2 alırsam içinde türkiyeye satılmayan ses geçirmez kulaklıgı ve dock var g3 plastik z2 aliminyum şöyle bi korkum var g3 te ekran çabuk kırılabilir düşürünce falan yanlarına demir bumper ve koruyucu ekran alsam yinede ekran dayanıksızmı olur ve sony deki gibi ses çıkmaz tabikide sony de çift hapör var çünkü bu yüzden kararsızım bir yanım sony diyor bir yanım g3 kamera olarak niye g3 daha iyi çekiyo gibime geldi bilmiyorum şimdiden teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

oyun oynayan birisiyim çok ısınırmı yada z2 de kapak aralığı lens kayması vs. çok sorun yaşarmıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar g3 te karar kıldım her an sarja takabılırım o sorun deıl zaten z2 havuzdayken kendı kendıne cıkıyomus kameradan falan sony haporlerı ses gecırmes kulaklıgı daanıklılıgı cok ıı ama g3 e bı temperlı kılıf alırım tekmelere dayanıklı olur zaten 2 3 ay sonra ucuzlar g4 cıkmasında g3 amiral kalsın dd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...