LG G3 mü IPhone 5S'mi Fikriniz ?

KYunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar Lg g3 kullanıcısıyım fakat artık android serüvenine bi son vermek istiyorum.Artık apple'la geçmenin zamanı geldi galiba fakat ıphone 5s almayı düşünüyorum sıfır almıcam fakat tanıdık yerlerde tertemiz 1 aylık kullanılmışlar var almayı düşünüyorum lg yi verip siz ne düşünüyorsunuz bu konuda mantıklımı sizce ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G3 ün ben açıkçası beğenmedim kuzenimde vardı zor daya dı ios a geçti oda 5s almıştı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba dostlar Lg g3 kullanıcısıyım fakat artık android serüvenine bi son vermek istiyorum.Artık apple'la geçmenin zamanı geldi galiba fakat ıphone 5s almayı düşünüyorum sıfır almıcam fakat tanıdık yerlerde tertemiz 1 aylık kullanılmışlar var almayı düşünüyorum lg yi verip siz ne düşünüyorsunuz bu konuda mantıklımı sizce ?
iPhone 5S daha stabil olabilir ama geçmeye değmez bence . Ama çok istiyorsanız bilemem .

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Goreceli bir tercih olur bu. ios seviyorsaniz tabikide mantikli bir tercih olur. veya kucuk ekran seviyorsaniz gene 5s mantikli olur. iphone 5s i lg g3e gore tercih etmek icin bence uc sebep var
1- kucuk ekran sevmek
2- stabil bir sistem olan ios a karsi sempati duymak
3- on kamera nin iyi olmasi.

Bu 3 sebep disinda gecmek icin pek bir sebep yok. Bu 2 sebep sizin icin gecerliyse tabikide mantikli olur.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Küçük ekran seviyorsan geç yoksa g3a

KYunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 ün ben açıkçası beğenmedim kuzenimde vardı zor daya dı ios a geçti oda 5s almıştı

iPhone 5S daha stabil olabilir ama geçmeye değmez bence . Ama çok istiyorsanız bilemem .

Merhabalar;

Goreceli bir tercih olur bu. ios seviyorsaniz tabikide mantikli bir tercih olur. veya kucuk ekran seviyorsaniz gene 5s mantikli olur. iphone 5s i lg g3e gore tercih etmek icin bence uc sebep var
1- kucuk ekran sevmek
2- stabil bir sistem olan ios a karsi sempati duymak
3- on kamera nin iyi olmasi.

Bu 3 sebep disinda gecmek icin pek bir sebep yok. Bu 2 sebep sizin icin gecerliyse tabikide mantikli olur.

Küçük ekran seviyorsan geç yoksa g3a

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim dostlar.Evet stabil bir sistem ve küçük ekran kullanmak için geçmek istiyorum ve geçicemde.Bir konuda fikrinizi almak istiyorum uzaktan tanıdıgım birisi moskovodan 5S getiriyor fiyatı daha cazip free sim olarak kapalı kutu 1 senede garantisi oluyor hoşumada gitti.Siz ne düşünüyorsunuz yani yanlış olabilcek bişey yada eksi bir yön varmı ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bu konuyla ilgili pek bir fikrim yok. Genelde aldigim urunleri magazadan alirim. İnternetten veya yurt disindan almam.