LG G3 Mü ? Apple İphone 5c Mi ?

alperen341903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum. Lg g3 veya Iphone 5c alcam ama Iphone 5c nin üstüne 300-400 lira daha koyarak 5s almak daha mı mantıklı ? Eğer mantıklıysa Lg g3 mü ? İphone 5s Mi ? Çok kararsızım ilk defa İOS kullanıcam. Samsung Galaxy s3 Mini kullanıcısıyım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Apple güzeldir, pil sizin için sorun olmazsa apple deneyin derim. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Iphone 5s alsan daha iyi olur illa iphone dersen. Iphone 5 de ios 9 gelince ömrünü tamamlamaya başlayacak çünkü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone derim çünkü andorıd bir yere kadar ben ıphone 5s ve ıpad kullanıyorum ıos bir başka sanada apple derim yaratılışın meyvesi :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
G3 ünde pil konusunda pek bir farkı yok aslında iphonelardan
Diyorsun, peki kullandın mı?
Kardeşimde 5s ve ve sadece edge açık,yine de benden daha kısa sürede pili bitiyor.
Ayrıca Android istemeyeceğini düşünerek Apple önerdim arkadaşa zaten. Ama ben kesinlikle almazdım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Iphone 5C yerine 5S bana daha mantikli geliyor.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
G3 yerine 5s alman daha iyi olur seni daha uzun süre götürür

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Iphone 5s alsan daha iyi olur illa iphone dersen. Iphone 5 de ios 9 gelince ömrünü tamamlamaya başlayacak çünkü

Ön yargılı davranıyorsun kanka, 5'in alt modelleri bir noktadan sonra güncellemeleri kaldırmamaya başladı ama bu demek değildir ki 5'inde 9'u kaldırmayacağı.

Bence 10'u bile rahat görücektir diye düşünüyorum :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Konuya dönücek olursak, 300-500 verin 5s alın ben LG'nin G2 telefonu haricinde diğer modellerini önermiyorum.

Bide G Flex 2 çıkıcak onu bekleyebilirsiniz ama pahalı olabilir bilemiyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Ön yargılı davranıyorsun kanka, 5'in alt modelleri bir noktadan sonra güncellemeleri kaldırmamaya başladı ama bu demek değildir ki 5'inde 9'u kaldırmayacağı.

Bence 10'u bile rahat görücektir diye düşünüyorum :D

Konuya dönücek olursak, 300-500 verin 5s alın ben LG'nin G2 telefonu haricinde diğer modellerini önermiyorum.

Bide G Flex 2 çıkıcak onu bekleyebilirsiniz ama pahalı olabilir bilemiyorum.
G3'ün G2 ye göre nasıl bir dezavantajı var ki ? :)

alperen341903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Büyük bir ihtimal İphone 5s Alacağım. Ancak 16 gb hafıza yeterlimi ? ve Hangi renk daha iyi uzay grisi mi ? yoksa gümüş rengi mi ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Büyük bir ihtimal İphone 5s Alacağım. Ancak 16 gb hafıza yeterlimi ? ve Hangi renk daha iyi uzay grisi mi ? yoksa gümüş rengi mi ?

Fazla oyun oynayan,fotoğraf ve video falan çekerim derseniz 32 GB almaya bakın yok fazla şey etmem derseniz 16 GB yeterli. Zevkler ve renkler tartısılmaz tabi ama gümüş/silver daha güzel. Uzay grisi cihazı boğmuş gibi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G3'ün G2 ye göre nasıl bir dezavantajı var ki ? :)

G3'ün 2K çözünürlüğü işlemciye daha fazla yük bindiriyor, işlemci s800'ün oc edilmiş versiyonu daha fazla enerji tüketiyor ve ısınıyor mantıken.

Ekranıda büyütmüşler, şarja çok etkisi var.

Bunları geçtim G3'ün sadece kamerası iyi bana göre bide hafıza kartı falan ufak tefek iyi yanları var ben para verilmesini doğuru bulmuyor g2 almak daha mantıklı.

alperen341903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen renk olarak gümüş rengini düşünüyorum. Müzik 40-50 tane olur resimleri zaten bilgisayarıma atıyorum video çekmiyorum. Temple Run, Candy Crush, Subway Surfers gibi oyunlar oynarım. Fazla büyük oyunlar oynamam ya parallı zaten. O zaman 16 yeterli olur mu ?