LG G3- LG G2 Hangisini almalıyım?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar bir telefona ihtiyacım var lg g3 alacam ama 2000 tl lg g2 1.100 civarı sizce bu telefon şuan alınır mı ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

LG G3 almak için bütçem olsa G2'mi alsam diye düşünmez gider G3 alırdım.

G3 her türlü G2'den başarılı bir cihaz. Daha çıkmadan önce çok konuşuluyordu ama çıktan ve incelemeleri geldikten sonra cidden fiyatını hak ettiğini düşündüğüm bir cihaz.

G2'de şahsen Stock romunda stabilite sorunları yaşamaktayım, ısınma sorunu oluyor oyunlarda ama öyle aşırı derecede değil ve son olarak gece çekimi yaparken fps düşmesi yaşıyorum görüntüde ara ara.

G3 için bütçeniz yetiyorsa durmanız hata :)

Not: Konu doğuru yere taşınmıştır, başlık değiştirilmiştir. Lütfen konu açarken başlığına ve bölümüne biraz dikkat edelim :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Merhaba,

LG G3 almak için bütçem olsa G2'mi alsam diye düşünmez gider G3 alırdım.

G3 her türlü G2'den başarılı bir cihaz. Daha çıkmadan önce çok konuşuluyordu ama çıktan ve incelemeleri geldikten sonra cidden fiyatını hak ettiğini düşündüğüm bir cihaz.

G2'de şahsen Stock romunda stabilite sorunları yaşamaktayım, ısınma sorunu oluyor oyunlarda ama öyle aşırı derecede değil ve son olarak gece çekimi yaparken fps düşmesi yaşıyorum görüntüde ara ara.

G3 için bütçeniz yetiyorsa durmanız hata :)

Not: Konu doğuru yere taşınmıştır, başlık değiştirilmiştir. Lütfen konu açarken başlığına ve bölümüne biraz dikkat edelim :)
Başlığı değiştirirken keşke Türkçe kurallarına da dikkat etseydin.

EDİT: Pardon yanlış görmüşüm :)

Bu arada hocam sen G3 al, G2 kronik sorunları olan tırt bir cihaz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] Başlığı değiştirdim ama olmamıştı sonra tekrar değiştirdim sanırım odan bahsediyorsunuz :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Başlığı değiştirirken keşke Türkçe kurallarına da dikkat etseydin.

EDİT: Pardon yanlış görmüşüm :)

Bu arada hocam sen G3 al, G2 kronik sorunları olan tırt bir cihaz.

Kronik sorunları olan tırt cihazın sıkıntıları nedir? Genel müşteri kitlesi memnun ama sıkıntı ne ise merak ettim şimdi

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
403 k serisinden öncekiler ısınıyor, bazılarında kada gıcırtsı var.

Isınıyordan kasıt nedir hocam? Bize gelen ilk partide de bir sıkıntı vardı, sanki çok aceleye gelmiş gibilerdi ama kronik sıkıntıya girer mi bilmem.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Isınıyordan kasıt nedir hocam? Bize gelen ilk partide de bir sıkıntı vardı, sanki çok aceleye gelmiş gibilerdi ama kronik sıkıntıya girer mi bilmem.
İlk serilerdeki cihazların birçoğu internete gezerken bile ısınıyordu ve evet, bu kronik bir sorun. Ayrıca bahsetmedim ama G2 de kamera kasması mevcut.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gittigidiyorda g3 1750 ydi lg türkiye garantili bak o alinir ama 2000 civarina alinmaz :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bir telefona ihtiyacım var lg g3 alacam ama 2000 tl lg g2 1.100 civarı sizce bu telefon şuan alınır mı ?
bütçen el verirse kesinlikle g3 al g2 ye güncelleme artık gelmez (gelsede 2 max 3 tane)bide bazı sıkıntıları var yazılımda

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bütçen uygunsa 32GB yani 3GB Ram'i olan G3 almalısın.
Ama G2'de çok iyi bir telefon. Ben bir telefona 2000 liranın üstünde vermem diyorsan G2 al.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
bütçe şuan sıkıntılı o yüzden lg g2 almalımıyım şimdi yoksa dengi başka cihazlara mı yöneleyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arjinal spot al bence g3ün sana masrafda olmaz orjinal spot normal spot gibide değil sadece garanti belgesi yok ben almayı düşünüyorum boşuna gidip o kadar masraf yapma g2 zaten para değmez uygulamalarda kasma var abim:devil::devil:inde g2 ondan biliyorum g3 al orjinal spotunu daha ucuzdur

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
32 GB Hafıza 3 GB ram li olanı aldım