drjacob
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 770
Arkadaşlar bir telefona ihtiyacım var lg g3 alacam ama 2000 tl lg g2 1.100 civarı sizce bu telefon şuan alınır mı ?
Başlığı değiştirirken keşke Türkçe kurallarına da dikkat etseydin.Merhaba,
LG G3 almak için bütçem olsa G2'mi alsam diye düşünmez gider G3 alırdım.
G3 her türlü G2'den başarılı bir cihaz. Daha çıkmadan önce çok konuşuluyordu ama çıktan ve incelemeleri geldikten sonra cidden fiyatını hak ettiğini düşündüğüm bir cihaz.
G2'de şahsen Stock romunda stabilite sorunları yaşamaktayım, ısınma sorunu oluyor oyunlarda ama öyle aşırı derecede değil ve son olarak gece çekimi yaparken fps düşmesi yaşıyorum görüntüde ara ara.
G3 için bütçeniz yetiyorsa durmanız hata
Not: Konu doğuru yere taşınmıştır, başlık değiştirilmiştir. Lütfen konu açarken başlığına ve bölümüne biraz dikkat edelim![]()
Başlığı değiştirirken keşke Türkçe kurallarına da dikkat etseydin.
EDİT: Pardon yanlış görmüşüm![]()
Bu arada hocam sen G3 al, G2 kronik sorunları olan tırt bir cihaz.
403 k serisinden öncekiler ısınıyor, bazılarında kada gıcırtsı var.Kronik sorunları olan tırt cihazın sıkıntıları nedir? Genel müşteri kitlesi memnun ama sıkıntı ne ise merak ettim şimdi
403 k serisinden öncekiler ısınıyor, bazılarında kada gıcırtsı var.
İlk serilerdeki cihazların birçoğu internete gezerken bile ısınıyordu ve evet, bu kronik bir sorun. Ayrıca bahsetmedim ama G2 de kamera kasması mevcut.Isınıyordan kasıt nedir hocam? Bize gelen ilk partide de bir sıkıntı vardı, sanki çok aceleye gelmiş gibilerdi ama kronik sıkıntıya girer mi bilmem.
bütçen el verirse kesinlikle g3 al g2 ye güncelleme artık gelmez (gelsede 2 max 3 tane)bide bazı sıkıntıları var yazılımdaArkadaşlar bir telefona ihtiyacım var lg g3 alacam ama 2000 tl lg g2 1.100 civarı sizce bu telefon şuan alınır mı ?
404k veya 403k serili bulabiliyor isen al. Tüm sorunlar giderildi.bütçe şuan sıkıntılı o yüzden lg g2 almalımıyım şimdi yoksa dengi başka cihazlara mı yöneleyim