LG G3 Kutusundan Çıkıyor!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kulaklık çıkmıyor mu açılımda göremedim ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Berkin abi güzel anlatım olmuş ağızına sağlık. İnceleme videosu ne zaman gelir? ve süresi ne kadar olucak inceleme videosunun?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kulaklık çıkmıyor mu açılımda göremedim ?

Vardır, ya biz görmedik yada göstermediler. İnternetteki videolarda Quadbeat 2 çıkıyor.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar Arkadaşlar,

Kulaklık konusuna açıklık getireyim: Bize gönderilen basın numunesi içinden kulaklık çıkmadı. Normal kutusunda var mı emin olamıyorum zira satışa açık kutu görmedim henüz. Bi dükkana uğrayıp bunu teyit edeceğim. Kutu içerikleri ülkeye göre çok değişiyor.

Telefonu iyice kullanıp uzun bir inceleme yapacağım. :) Kısa sürede inceleyip içinden çıkmak bazı ayrıntıları atlama ihitmalini beraberinde getiriyor. O dengeyi iyi korumak lazım.

Güzel günler dilerim.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Kulaklık vardır diye ümit ediyorum.Yoksa rezillik.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kulaklık vardır çünkü youtubedeki videoların hepsinde çıkıyor, Berkin abiye numune lg g3 vermişler belki içine kulaklık koymak istememişlerdir belki.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kutuya nedense çok odaklandı. Ben kutusunu alıcam hoşuma gitti

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Demolarda kulaklık yok, o kulaklığı da bulup anlatacağız umarım. ;)

Haberin altına da notu ekledik.

Güzel günler dilerim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben demiştim :) bilgi için teşekkürler Berkin abi.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aman ha, LG'de Z2 gibi ülke ayrımı yapmasın :) Demo diye kulaklığın çıkmaması da gerçekten çok komik. Demonun amacı incelenmesi ise, kulaklığın da incelenerek anlatılması gerekir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Aman ha, LG'de Z2 gibi ülke ayrımı yapmasın :) Demo diye kulaklığın çıkmaması da gerçekten çok komik. Demonun amacı incelenmesi ise, kulaklığın da incelenerek anlatılması gerekir.

Masrafa girmemek içinmi koymamışlar bende anlayamadım :)

kingmemos66

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Berkin hocam Iphone 5S 32gb mı LG G3 32gb mı?Benim için ekran büyüklüğü çok önemli değil.Hızlı,takıntısız çalışması ve özgürlüğü önemli.Iphone'da kısıtlamalar beni biraz ürkütüyor ancak onun dışında da Iphone çok hoşuma gidiyor.Siz ne düşünüyorsunuz?Teşekkürler...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Berkin hocam Iphone 5S 32gb mı LG G3 32gb mı?Benim için ekran büyüklüğü çok önemli değil.Hızlı,takıntısız çalışması ve özgürlüğü önemli.Iphone'da kısıtlamalar beni biraz ürkütüyor ancak onun dışında da Iphone çok hoşuma gidiyor.Siz ne düşünüyorsunuz?Teşekkürler...

Android cihazların hemen hemen hepsinde ufak tefek takılmalar oluyor. İphone 5s şu anda en stabil ve hızlı çalışan cihaz.

İos özgür bir işletim sistemi değil yani kısıtlamaları var evet, JB işlemi uygulayıp bu tarz kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

kingmemos66

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Haklısınız hocam işte ben de hem bu sebeplerden hem de tasarımından dolayı gidip 5S almak istiyorum ancak onda da çok fazla kısıtlama var diyorlar.Yani telefona veri aktarımından tutun da WiFi kullanımına kadar herşeyde problem çıkarıyor deniliyor.Ben daha önce IOS kullanmadım o yüzden bilenlere sormak istiyorum.Siz olsanız G3 mü alırdınız 5S mi?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
güzel bi öninceleme olmuş teşşekürler..

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Youtube'da bir videoda kulaklık çıkıyor içinden. G2 de verilen kulaklığın aynısı ve artı olarak F le başlayan bir model ismiydi yanlış hatırlamıyorsam, bir de anten girişi vardı televizyon vs izlemek için.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Haklısınız hocam işte ben de hem bu sebeplerden hem de tasarımından dolayı gidip 5S almak istiyorum ancak onda da çok fazla kısıtlama var diyorlar.Yani telefona veri aktarımından tutun da WiFi kullanımına kadar herşeyde problem çıkarıyor deniliyor.Ben daha önce IOS kullanmadım o yüzden bilenlere sormak istiyorum.Siz olsanız G3 mü alırdınız 5S mi?

Ben G2 kullanıyordum hediye olarak İphone 5s geldi gayette memnunum. Halen g2yi de kullanıyorum tabi sadece kişisel telefonum ip 5s. Benim gibi stabilite takıntınız varsa almanız gereken telefonlar '' Nexus 5 ve İphone 5s '' dir. Nexus 5 android'in saf halini yani en stabil en sorunsuz halini kullanıyor, iphone 5s ios kullanıyor ios'un stabilitesini tartışmaya gerek yok.

Bluetooth konusunda evet kısıtlaması var, sadece iphone cihazları ile yada tablet vs aktarım yapılıyor diye biliyorum.

Wifi konusunda bir problemini görmedim yani her türlü wifiye bağlanıyor :)

Bunların haricinde internet üzerinden bir dosya indirebiliyoruz veya mp3 müzik vs.

İos işletim sistemininde bu yanını seviyorum, virüs kapamıyoruz :) App storedeki tüm uygulamalar applenin taramasından geçiyor haliyle sıkıntılı virüslü uygulama varsa koyulmuyor, internettende birşey indiremediğimiz için telefon tamamen güvenli ve virüssüz bir kullanım sağlıyor.

Ekranım şöyle 4 inç yerine 5 inç olsun diyorum arada sırada ama o kadarda takılıcak bir sorun değil.

Ben olsam şu anda LG G3'ü seçerdim, Tasarımı çok hoşuma gidiyor ve 2K ekranı.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Tamda Türkçe Kutu Açılımı Arıyordum Buldum Teşekkürler Sdn Ekibi Tam Zamanında Elinize Sağlık

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Android cihazların hemen hemen hepsinde ufak tefek takılmalar oluyor. İphone 5s şu anda en stabil ve hızlı çalışan cihaz.

İos özgür bir işletim sistemi değil yani kısıtlamaları var evet, JB işlemi uygulayıp bu tarz kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.
üstat sen bilirsin. Jailbreak yapınca da eskisi kadar stabil oluyor mu iPhone? :/

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
üstat sen bilirsin. Jailbreak yapınca da eskisi kadar stabil oluyor mu iPhone? :/

Gülü seven dikenine katlanır diye bir laf var hocam :) Hani bluetooth ile farklı telefonlara gönderi yapmak istiyorsak veya farklı kişiselleştirme yapmak istiyorsak bu işlerin yan etkilerinide kabul etmemiz gerekiyor. JB yaptığımız zaman güvenliğimizde azalıyor.

Türkiye Apple Store'yi arayıp konuştum geçenlerde, JB nin yapılmamasını nazik bir dille bana söylediler yaklaşık 20dakikalık bir konuşma yaptık muhabbet falan ettik :) cidden cok güzel konuşan ve işini iyi yapan elemanları var Apple zaten servis konusunda bir numara deniliyor.

Türkiye Apple Store JBli cihazların garanti kapsamından çıktığını söylediler, nazik bir dilde yapılmaması gerektiğinide söylediler, performans kaybıda yaşatabiliyormuş.

Ben jb yapmadım yapma gereği duymadım açıkçası telefonun o orjinalliğini verdiği premium hissini bozmak istemedim.

Her neyse konu G3 ile ilgili biz iphone hakkında konuşuyoruz :) Berkin abiden özür dileyerek iphone hakkında konuşmalarımıza burda son verelim. Bilgi almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir.

kingmemos66

Asistan
Reaksiyon puanı
22
LG G3 de harikulade bir cihaz ama iphone tasarımıyla takılmasız çalışmasıyla çok çok hoşuma gidiyor.Benim büyük ekran hevesim de yok hatta küçük olması taşınabilirliği açısından benim için daha iyi.O yüzden iphone tercih etmeyi düşünüyorum.16 gb lık versiyon sizce yeterli midir?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
LG G3 de harikulade bir cihaz ama iphone tasarımıyla takılmasız çalışmasıyla çok çok hoşuma gidiyor.Benim büyük ekran hevesim de yok hatta küçük olması taşınabilirliği açısından benim için daha iyi.O yüzden iphone tercih etmeyi düşünüyorum.16 gb lık versiyon sizce yeterli midir?

İphone hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen bana özel mesaj ile ulaşın. G3 konusunda iphone hakkında konuşmak yanlış oluyor konunun amacını saptırmayalım lütfen.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
iPhone 5s. Ama bu kadar stabil olmasının nedeni kısıtlamalardır.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Demo diye neden kulaklık çıkmaz ki?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gülü seven dikenine katlanır diye bir laf var hocam :) Hani bluetooth ile farklı telefonlara gönderi yapmak istiyorsak veya farklı kişiselleştirme yapmak istiyorsak bu işlerin yan etkilerinide kabul etmemiz gerekiyor. JB yaptığımız zaman güvenliğimizde azalıyor.

Türkiye Apple Store'yi arayıp konuştum geçenlerde, JB nin yapılmamasını nazik bir dille bana söylediler yaklaşık 20dakikalık bir konuşma yaptık muhabbet falan ettik :) cidden cok güzel konuşan ve işini iyi yapan elemanları var Apple zaten servis konusunda bir numara deniliyor.

Türkiye Apple Store JBli cihazların garanti kapsamından çıktığını söylediler, nazik bir dilde yapılmaması gerektiğinide söylediler, performans kaybıda yaşatabiliyormuş.

Ben jb yapmadım yapma gereği duymadım açıkçası telefonun o orjinalliğini verdiği premium hissini bozmak istemedim.

Her neyse konu G3 ile ilgili biz iphone hakkında konuşuyoruz :) Berkin abiden özür dileyerek iphone hakkında konuşmalarımıza burda son verelim. Bilgi almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir.
Aynen konyu fazla kirletmeyelim. :) G3'ün detaylı incelemesi ne zaman gelir Berkin abi? Ve senin göürüşünce telefon cidden parasını hak ediyor ve rakiplerini deviriyor mu? @Berkin Bozdoğan

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Demo diye neden kulaklık çıkmaz ki?

Sanırım bu satış noktalarına gönderilen demo ürünlerden bir tanesi; tebdilikıyafet ( :P ) Kanyon'daki G3 standına gittim ve kulaklığını merak ediyorum dedim. Orada da "elimizde kulaklık yok maalesef" dediler. Durum bu belli ki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 mü almalıyım xperia z3 mü kamera bakımdan hangisi daha iyii,gece çekimleri,sağlamlık hakkında bilgisi olan varmı