Lg g3 Ekran süresi ?

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar burda sizlerin ne kadar ekran süresi aldıgınızı merak ediyorum. Öncelikle benim 4 saat 20 dakika almış oldugum ekran süremi paylaşıyım,
Ekli dosyayı görüntüle 12269

Genelde 3,30 ile 4,30 saat arasında bir ekran süresi alıyorum. Bunun 3 saat kadarı oyun oluyor genelde (asphalt 8 modern combat5 fifa 15) Parlaklık 100de 40 altında, wifi full açık, kalan 1 saatdede internetden 40 dakikalık video, geri kalanda face watsapp olarak ilerliyor. Güç tasarruf modu açıldıgında çok yararlı oluyor gerçekten o olmasa 3,30 saati zor görürüm. 100de 15 den sonra açılınca 3,30 saatten bir 1 saat kadar daha götürüyor 4,30 yaklaşıyor. Peki aldığım ekran süresi normal mi ? sizlerinki ne kadar ? Cevaplarınızı bekliyorum.

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Aktol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran çok yiyo ya ekran %20 lerde olsa + / - 6 saat civarı bi performans alabiliriz pilden 2 k ekran yanlış bi seçim g2 de ki ekran olsaydın g3 de çok daha da harika bi telefon olucaktı . bide bu ısınmaya nasıl bi çözüm bulanbilir önceden gmd kullanıyodm onda çok olmuyodu ama lg g3 hemen elime alınca bişey yapınca hafif hafif ısınmaya başladığını anlayabiliyorum . ısınma ve sarj süresine çözüm bulunsa telefon mükemmel ya android 5.1 yada android m sürümüyle giderilir mi diye düşünyrm da ısınmanın kaynağı zaten ekran ve işlemci yüksek olduğu için oluyo pekte çözüm olur mu bilemiyorum.