LG G3 Ekran Kırıldı, Şebeke Çekmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FY2005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar..

Yaklaşık 3 ay önce aldığım LG G3'ümü yola düşürmüşüm, 5 dakika sonra geri döndüğümde ekranı kırılmış bir halde buldum. Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama sanıyorum üstünden araba geçti :( Çünkü düşmeyle ekranın kırılacağını sanmıyorum silikon kılıf onu korurdu herhalde. Üstünden araba geçtiğini varsayarsak bayada bi korumuş zaten.

Geçen telefonu servise gönderdim. Stabil çalışmayacağından dolayı tamir edilmedi gibi birşey söylediler. Telefonu da garanti kapsamı dışına almışlar. Bunu bana söyleyen teknisyen değil tabi. Teknisyenle görüşmem şirket politikası gereği yasakmış :cursing: O yüzden detaylı bilgi alamadım. Mail attım uğraşıyorum hala..

Herneyse bunlar böyle söyleyince telefonun kapağını söktüm vidalara bi baktım sanki telefonu hiç açmamışlar gibi. Vidalarda hiçbir iz yok. Böyle oluncada acaba baştan mı savdılar beni diye şüphelendim tabi...

Telefon açılıyor ama ekran kırık, birde şebeke çekmiyor. Bunun dışında bir sorun bulamadım. Telefona OTG kablosu ile fare bağladım ve wireless ile görüntüyü televizyona aktardım. Biraz test ettim. Kamera, bluetooth, wireless, TV kumandası, hoparlör, mikrofon, SD kart okuma falan çalışıyor. Telefon tamiri hakkında bilgisi olan arkadaşlar sizce de telefonun stabil çalışmaması gibi durum olabilir mi? Birde şebeke problemi nasıl çözülebilir? İçinde birşey mi kırılmıştır yoksa bi parça yerinden mi çıkmıştır?

Birde telefon paralel ithalat. Servisi hakem heyetine versem bir sonuç alabilir miyim sizce?

[URL="http://hizliresim.com/n5EmNR"]
2YjNqO.jpg
[/URL]

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Konu güncel..

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Öncelikle büyük geçmiş olsun,

Yani ekran konusunda senin hatan demeleri normal ama yapalım mı falan da mı demediler?

Paralel ithalat cihazların kaderi genellikle böyle oluyor.

Belli tuzlu fiyat basacaklar ama.

Bir de bu konunun kakem heyetinde senin lehine çıkacağını düşünmüyorum. Ekranı kendi ellerinle kırdın diyebilirler.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
ithalat olması çok kötü kimse ilgilenmek istemez.Şebeke çekmiyorsa sim kart slot bölümü arızalanmış.Ekran filmi+Dokunmatik panel+Sim kart slot ve cellular cipi sana 800tl masraf çıkar tahminim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ithalat olması çok kötü kimse ilgilenmek istemez.Şebeke çekmiyorsa sim kart slot bölümü arızalanmış.Ekran filmi+Dokunmatik panel+Sim kart slot ve cellular cipi sana 800tl masraf çıkar tahminim.

Sıfır paralel ithalatlar zaten 1300 civarında, öyle bir fiyat çıkarsa gitsin yenisini alsın. Benim tavsiyem uygun fiyatlı çinden ve ya gittigidiyordan ekran alsın ve kendi değişsin.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya sadece ekran olsa Çin'den getirtip kendim de değişirim de şebeke problemi sıkıntı işte. Adamlar tamir etmeyi riskli bulmuşlar. Ekranı görünce içini bile açmadan geri göndermişler anlayacağınız...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonundan araba gecse arka kasa da biraz deforme olurdu muhtemelen yüzüstü düşmüş hakem heyetine versende bu olaydan sonuç alamazsin. Telefonu Lg servisine götür bir bakalım fiyat çıkaracaklar mi sana bir de bunu dene bu arada telefonun ekran değişimi disinda bayagi bir masrafi da var gibi

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Bu cihazdan daha da hayır gelmez fazla masraf yaparsınız.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran konusunda büyük geçmiş olsun garanti disi tamamda sebeke cekmemesi ilginç operatörün ne

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
servis içini actiysa zaten bunu fark edemezsiniz. O vidalarda iz olması zaten yetkisiz kisilerin açtığını belli ediyor. servis hicbirsey yapamaz tamamen kulanici hatası servise de tamire verme cok yuksek meblag çıkartılır. Ekran tamiri yapan yerler var onlardan birine ver derim. sahibinden de felan dükkanlar var 300 400 liraya yapiyorlar. sebeke sorunu da duzeltilir. eger icinde anten kirildiysa birazda ona para verirsin.

stewens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş telefonun faturası varsa bu şekliyle alabilirim ben satmayı düşünürsen. Taylanipek@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeş telefonun faturası varsa bu şekliyle alabilirim ben satmayı düşünürsen. Taylanipek@hotmail.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sırf paralel ithalat malı diye 300 TL daha fazla verip 32gb LG türkiye garantili aldım. Haklıymışım şunu görünce...
Geçmiş olsun:ohmy:

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu resimde anten kısmı neresi oluyor bilen var mi?

VlnnpV.jpg

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya açtım içini kırılan bi yer var mı diye ama bisey de gözükmüyor şebeke niye çekmiyor bu telefon :(

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bunu paylaşan adamla iletişime geçebilirsen belki yardımcı olur