Ses tuşları ile hoparlör aynı yerdemi ben mi farkedemiyorum ? Bir de arka kapak pek çıkarılabilir gibi durmuyor.
bence 1800 den gırer ...Siyahı çok acayip bir şey olmuş. Bir de parmak izi bırakmıyorsa muhteşem olur. Bakalım ne kadarlık fiyatla satışa sunulacak. Şöyle 2000- bir fiyatla sunulursa piyasayı silip süpürür.
metal görünümlü plastik olduğu öne sürülüyorplastik kapağı bırakması çok iyi olmuş çok iyi duruyo
Siyahı çok acayip bir şey olmuş. Bir de parmak izi bırakmıyorsa muhteşem olur. Bakalım ne kadarlık fiyatla satışa sunulacak. Şöyle 2000- bir fiyatla sunulursa piyasayı silip süpürür.
kilit ekranı fenaymış. lg tasarımcılarını tebrik ediyorum
ben widget locker ile yapmaya başladım benzeriniBenimde cok hoşuma gittiTelefon cıksada google play storeden indirsek kilit ekran fotosunu
![]()
ben widget locker ile yapmaya başladım benzerini![]()
1800 tl gibi bir fiyatla piyasaya girerse ozamanda s5 m8 z2 arkasında nal toplar valla renkleri harika görünüyor. ah birde şu home ve geri tuşları lg logosunun sağında solunda olsa ama sanal tuş kullanılmıştır yine kesin.
widget locker uygulaması var markette.Biraz anlatırmısınız nasıl yapabilirim bende ?![]()