Lg g3 antutu testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ..
Ben LG G3 CİHAZ ALDIM
DİREK ANTUTU İNDİRDİM VE İLK TESTTE 27005 2. SİNDE İSE 27984 ÇIKTI
VİDEOLARDA TESTLER 38-39000 OLMASINA RAGMEN NEDEN DÜŞÜK OLABİLİR

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Merhaba ..
Ben LG G3 CİHAZ ALDIM
DİREK ANTUTU İNDİRDİM VE İLK TESTTE 27005 2. SİNDE İSE 27984 ÇIKTI
VİDEOLARDA TESTLER 38-39000 OLMASINA RAGMEN NEDEN DÜŞÜK OLABİLİR
Antutuya aldırış etme kardeşim kitkatla uyumsuzluk problemleri var g2 de jb de 35-36 bin aliyirken kitkatta 23-28 bin aluyir kisaca bu tur programlari aldiris etme sen cihazini kullanmana bak cihazindan memnunsan sorun yok demektir

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antutuya aldırış etme kardeşim kitkatla uyumsuzluk problemleri var g2 de jb de 35-36 bin aliyirken kitkatta 23-28 bin aluyir kisaca bu tur programlari aldiris etme sen cihazini kullanmana bak cihazindan memnunsan sorun yok demektir
peki ben ürünü şu şekilde aldım kapalı jelatinli sıfır kutu herşeyiyle sıfır avea bayisnden aldım bi tanıdıktı.
üstünde teşhir ürünüdür yazıyodu. Teşhir ürünlerinde donanımında bi farklılık olurmu

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
peki ben ürünü şu şekilde aldım kapalı jelatinli sıfır kutu herşeyiyle sıfır avea bayisnden aldım bi tanıdıktı.
üstünde teşhir ürünüdür yazıyodu. Teşhir ürünlerinde donanımında bi farklılık olurmu

Merhaba,

Teşhir ürünleri bu elektronik mağazalarda masaların üstünde duran herkesin eline alıp kullandığı test ettiği üründür, donanımda bir farklılık olucağını sanmıyorum ama yazılımsal olarak eksikleri olabilir.

Eğer teşhir ürününü isteyerek almışsanız orasına bir şey diyemem, size orjinal diye teşhir ürünü vermişlerse geriye iade edip yenisini isteyin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=405657]dedemede[/MENTION] Bu tarz soruları lütfen LG G3 Kullanıcı Kulübüne soralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...