LG G3 Alınır mı ?

onurtokatli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nisan ayının başlarında yeni telefon alıcağım LG G3 ü hepsiburada.com da 1000 TL ye buldum. Sizce bu telefon alınır mı yoksa 1100 TL yi geçmeyecek daha iyi bir telefon var mıdır ?

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar.Lg G3 donanima ve fiyata bakilirsa kaliteli bir cihaz fakat bu donanimi bana gore yazilimla hic guzel destekleyememisler.Lg G3 alan tanidiklarimin arama vb. islerinde arayuzlerinde surekli donmalar falan oluyor.Onun yerine Mart sonu Nisan basi GM 5 Plus telefonu cikacak.Tavsiyem o telefonu al.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arama vb. takılmamı? G3 mü yoksa replika g3 mü kullanıyormuş o tanıdıkların? :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Benim bildigime gore orjinal ama beni mi yiyorlar bilmiylrum
O tür sorunları yok ama sorunlarını yazayım.
Kasada çatlama olur, yeni seri olmaz diyenlere bakmayın yeni olduğu için çatlama henüz yoktur. 4-5 ay sonra telefonun çok ısındığı durumlarda çatlayabilir.
Telefon ekran çözünürlüğünden dolayı pili sömürüyor. Ha oyun oynamam vs. derseniz yine idare eder ama ya powerbank ya da daha düşük çözünürlüklü telefon öneririm.

O takılma oluyor diyenler anlık olabilir ama android 6 ile onlar yok. (android 6 öncesinde de işlem yapamayacak durumda vs. olayı yok, abartılmasın.) Hatta farklı launcherlarda akıcı çalışıyor zaten.

Kamera-Ekran vs. gayet iyi bu aradda.

Ama bu saatten sonra kimseye al demem, biraz daha ekleyip g4 alınabilir ve ya bir yerden orjinal Xiaomi Mi4 alınabilir.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Nisan ayının başlarında yeni telefon alıcağım LG G3 ü hepsiburada.com da 1000 TL ye buldum. Sizce bu telefon alınır mı yoksa 1100 TL yi geçmeyecek daha iyi bir telefon var mıdır ?

Merhaba,

Lg g3 guzel bir urun ama almanizi onermem. O urunde 2k ekran sd801 islemcisine buyuk yuk oluyor. Sadece islemciye degil bataryaya da buyuk yuk. O islemci 2k ekrani kaldiramiyor. Zaman icinde performans dususu yasarsiniz. Batarya performansiniz da iyi olmucak. Butceniz maksimum 1100 tl oldugunu belirtmissiniz ama 1300 tl ayarlayabilirseniz hepsiburada dan lg g4 almanizi tavsiye ederim.

Tavsiye:

* 1000 tl bandinda satisa cikacak olan general mobile 5 plus urununu tavsiye ederim. Sd617 ile gelen cihaz 3gb ram'a ce 32gbrom'a sahip. 617 ile cat7 sinifi modeme sahip olan cihaz ayni zamanda type-c ile ve hizli sarj 3.0 ile geliyor. 3100 mah bataryaya sahip olan urun 617 ve 1080p ekran ile iyi bir batarya suresi sunacaktir. Cercevelerin aluminyum olmasi ve ekranin 2.5D olmasi da şık olmus. Android one platformu oldugu icin en hizli guncelleme ve en uzun guncelleme avantajinizda olucak.

- onceliginiz 1300 tl'ye lg g4 olsun, butceyi arttiramazsaniz general mobile 5 plus alin.

Nigdeli_Baki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G5 çıkmış sen burda G3 alınır mı diyosun.
1.000 tl G3'e verecegine hepsiburada.com'da 1.300 tl'ye git G4 al bari

onurtokatli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G Flex 2 nasıldır peki bütçemi arttıramam malesef :(

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
G Flex 2 nasıldır peki bütçemi arttıramam malesef :(

Lg g flex 2 urunu sd810 kullaniyor. Ama sorunlu bir cihaz. Sd810'un ikk versiyonunu kullaniyor ve yazilimsal olarak yontulmadigi icin asiri isiniyor. Asiri isi sonucuda da performans cok dusuk oluyor. Urunu kamera ve batarya performansida oldukca basarisiz. Tavsiye etmedigim bir urun. Zaten piyasada da bu nedenlerle tutulmadi.

Butcenizini lg g4 icin arttirsmiyorsaniz general mobile 5 plus tavsiye ederim.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
G3 önermem çok hata veriyor,fazla ısınıyor bide kasasından çatır çatır sesler geliyor kasası beni hiç memnun etmedi 2 ay kadar kullandım.Batarya açısından oyun oynarsan yarım gün biraz sosyal medya Whatsapp vs Kullanım da 1 gün ancak. 6.0 G3 kullananlar daha memnun daha stabilmiş.Bu haliyle çok stabil olmadığını Söyleyeyim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu saatten sonra G3 alınmaz ama yarın erken saatlerde alabilirsiniz.
İşin espirisi bir yana, G3'te tek kayda değer sorun yazılım idi. Yani milletin saydığı, saymaya çalıştığı, yanlış saydığı vs sorunlar yazılımsal idi. Nerden biliyoruz? Android 6.0 ile bunların neredeyse tamamının ortadan kalkmasıyla yazılımsal olduğu kanıtlanmış oldu. Bataryası bile daha uzun dayanıyor çünkü.
Yani o fiyata alınabilecek en iyi cihazlar arasındadır ve alınabilir. Ancak paralel cihaz alırsan ki muhtemelen öyle olacak, cihazda ekran sararması gibi kronik sorunlar çıkarsa değişimi zor alırsın.
Lg g flex 2 urunu sd810 kullaniyor. Ama sorunlu bir cihaz. Sd810'un ikk versiyonunu kullaniyor ve yazilimsal olarak yontulmadigi icin asiri isiniyor. Asiri isi sonucuda da performans cok dusuk oluyor. Urunu kamera ve batarya performansida oldukca basarisiz. Tavsiye etmedigim bir urun. Zaten piyasada da bu nedenlerle tutulmadi.

Butcenizini lg g4 icin arttirsmiyorsaniz general mobile 5 plus tavsiye ederim.
Bu söylediklerin belki 5.0 sürümde yaşanmıştır. Ancak şuan 5.1.1 kullanan G Flex 2 ısınmıyor da, kasmıyor da. Hem de hiç!. Android 6.0'ı da Nisan'a girmeden alabilir. Stabildir, sorunsuzdur. Kronik sarı amoled ekranlarla karşılaşılmadığı sürece sorun yaşatmaz..

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bu saatten sonra G3 alınmaz ama yarın erken saatlerde alabilirsiniz.
İşin espirisi bir yana, G3'te tek kayda değer sorun yazılım idi. Yani milletin saydığı, saymaya çalıştığı, yanlış saydığı vs sorunlar yazılımsal idi. Nerden biliyoruz? Android 6.0 ile bunların neredeyse tamamının ortadan kalkmasıyla yazılımsal olduğu kanıtlanmış oldu. Bataryası bile daha uzun dayanıyor çünkü.
Yani o fiyata alınabilecek en iyi cihazlar arasındadır ve alınabilir. Ancak paralel cihaz alırsan ki muhtemelen öyle olacak, cihazda ekran sararması gibi kronik sorunlar çıkarsa değişimi zor alırsın.

Bu söylediklerin belki 5.0 sürümde yaşanmıştır. Ancak şuan 5.1.1 kullanan G Flex 2 ısınmıyor da, kasmıyor da. Hem de hiç!. Android 6.0'ı da Nisan'a girmeden alabilir. Stabildir, sorunsuzdur. Kronik sarı amoled ekranlarla karşılaşılmadığı sürece sorun yaşatmaz..
Lg g flex 2 sd810 islemcisinin v1 diye adlandirdigimiz olan modelini kullaniyor. Yazilimsal olarak 5.1.1 ile sorunlar kismen duzeltilsede oyun oynarken sd810 un diger rakiplerine gore daha cok isindigini degistirmez. Gundelim islerde evet cok yuksek bir isi problemi yok ama biraz performans isteyen islere girildiginde isi oldukca artiyor. 5.1.1 ile isi arttikca islemcinin calisma saat hizi dusuruluyor. Saat hizi dusuruldukce de oyun esnasinda performansta dusuyor. Birbirlerine bu sekilde bagli olduklari icin dikkatli olmakta fayda var. Yok zaten oyun oynamicam denir ise tamam zaten sorun yok.

Ama genede guncelleme avantaji,usb type-c,daha iyi olmasi beklenen batarya performansi gibi konular icinde general mobile 5 plus urununu beklemekte fayđa var.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aramızda kullanan @ata1996 var. Kendisiyle yakın zamanda görüşmüşlüğüm var. Bir de kendisi bahsetsin G Flex 2'den.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Aramızda kullanan @ata1996 var. Kendisiyle yakın zamanda görüşmüşlüğüm var. Bir de kendisi bahsetsin G Flex 2'den.

Burdaki bahsettigim isinma sorunu g flex 2 den dolayi degilde daha cok sd810 dan kaynaklaniyor. Sony xperia z5 de de oyun oynarken ayni durum yasaniyor. Oradan da bir ornek olbilir. Bu oyun oynarken ki isi sorununa. Sd810 kaynakli bu konu.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Burdaki bahsettigim isinma sorunu g flex 2 den dolayi degilde daha cok sd810 dan kaynaklaniyor. Sony xperia z5 de de oyun oynarken ayni durum yasaniyor. Oradan da bir ornek olbilir. Bu oyun oynarken ki isi sorununa. Sd810 kaynakli bu konu.
Ya arkadaş bellemişler s810 isiniyo isiniyo ben de korka korka aldim sizin gibiler yuzunden 1.5 yil g2 kullandim. G2 nin yarisi kadar isiniyorsa ben de adam degilim. Cohaz aksine kullandigim en az isinan cihazlardan. Ayrica gayet de akici kamerasi da pek iyi degil o konuda haklisiniz ama g3un aynisi tamamen onu da belirtiyim. Ama sunu net soyliyim cihaz akici ve asiri isinmiyor!!! Bu yorumlari neye dayanarak yapiyorsunuz valla anlamiyorum cihazi bizzat kullaniyor musunuz? Sarj konusunda ise ortalama 5 saat 30dk ekran veriyor. G3 ve g4 ile ayni seviyede sarji.

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bütçene göre uygun olduğunu düşünüyosan tabiki alabilirsin , öyle kötü bir telefonda değil

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Ya arkadaş bellemişler s810 isiniyo isiniyo ben de korka korka aldim sizin gibiler yuzunden 1.5 yil g2 kullandim. G2 nin yarisi kadar isiniyorsa ben de adam degilim. Cohaz aksine kullandigim en az isinan cihazlardan. Ayrica gayet de akici kamerasi da pek iyi degil o konuda haklisiniz ama g3un aynisi tamamen onu da belirtiyim. Ama sunu net soyliyim cihaz akici ve asiri isinmiyor!!! Bu yorumlari neye dayanarak yapiyorsunuz valla anlamiyorum cihazi bizzat kullaniyor musunuz? Sarj konusunda ise ortalama 5 saat 30dk ekran veriyor. G3 ve g4 ile ayni seviyede sarji.

Isi konusunu islemcinin islem gucu konusundaki rakiplerine gore kiyaslama yapiyoruz. Sd810 un rakibi exynos 7420. Ust seviye islemlerede yani guclu oyunlarda rakibine gore isi daha yuksek ve performans daha geride. Haa smdi g flex 2 nin fiyat avantaji var. O konuda bir olumlu yon mevcut bu bir gercek. Yani fikkat ettiyseniz gundelik kullanimda isiniyor demiyorum. Oyun oynuyorken isiniyor dedim. Yani saptirma olmasin. Urunu kullanan bir kullanici degilim ama mumkun uzun sure test ettim. Oradaki aldigim sonuclara gore bu isi konusu var. Tabi bu testler ilk ciktigi zamanki surumu ile yapildi.